Η Μπιάνκα Αντρεέσκου για τον τραυματισμό της: «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα»

Μπιάνκα Αντρεέσκου

i

© printscreen

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου για τον τραυματισμό της: «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα»

Πηνελόπη Παπαδήμου 12:31 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 30.03.2023

Άγνωστος είναι ο χρόνος επαναφοράς της Μπιάνκα Αντρεέσκου στους αγωνιστικούς χώρους σύμφωνα με την ίδια.

Η σπαρακτική εικόνα της Μπιάνκα Αντρεέσκου στον αγώνα με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα στο τουρνουά του Μαϊάμι έκανε τον γύρο του κόσμου. Η τενίστρια από τον Καναδά υπέφερε από τραυματισμό στο πόδι, γεγονός που την οδήγησε στο να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με καροτσάκι.

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου, που απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, με μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα καθησύχασε τους θαυμαστές της. Όπως ανέφερε, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Ωστόσο απέφυγε να δώσει ακριβή χρόνο για την επαναφορά της στους αγωνιστικούς χώρους.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχω σχίσει δύο συνδέσμους στον αριστερό μου αστράγαλο. Είναι δύσκολο να πω ακριβώς πόσο καιρό θα μου πάρει να αναρρώσω, αλλά μπορώ να πω ότι θα μπορούσε να ήταν χειρότερο! Θα το πάω μέρα με τη μέρα και είμαι αισιόδοξη ότι με τη σωστή δουλειά, αποκατάσταση και προετοιμασία, θα επιστρέψω σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Η διαδικασία αποκατάστασης έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχίσω να σας δίνω νέα. Σας αγαπώ όλους», ανέφερε στο μήνυμά της η Αντρεέσκου.

Η Αντρεέσκου έκανε το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της το 2019 όταν κατέκτησε το US Open. Έκτοτε, οι τραυματισμοί δεν της επέτρεψαν να ακολουθήσει ανάλογη πορεία. Αυτήν την περίοδο είναι στο Νο.31 της παγκόσμιας κατάταξης.