Η Οσάκα ξεκίνησε προπονήσεις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η Οσάκα ξεκίνησε προπονήσεις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Ναόμι Οσάκα ξεκίνησε προπονήσεις.

Η Ναόμι Οσάκα μπήκε και πάλι στο γήπεδο. Η τενίστρια από την Ιαπωνία ξεκίνησε προπονήσεις λίγες μέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η 25χρονη τενίστρια γέννησε μέσα στον Ιούλιο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ Cordae. Η Ναόμι Οσάκα γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο, αναφέροντας ότι θα απέχει από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η Ναόμι Οσάκα γνωστοποίησε ότι σκοπό της είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σύντομα. Μάλιστα, έδωσε ραντεβού με τους θαυμαστές στο Australian Open του 2024.

Η Ναόμι Οσάκα είχε απαντήσει μέσω twitter σε όσους ανησύχησαν για την καριέρα της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Το μήνυμά της έγινε viral και η τενίστρια από την Ιαπωνία αποθεώθηκε από τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο.

«Παρεμπιπτόντως, για όσους ξαφνικά νοιάστηκαν για την καριέρα μου- Υπάρχουν πολλοί άνδρες αθλητές με παιδιά που είναι σημαντικά λιγότερο επιτυχημένοι. Ίσως θα πρέπει να ανησυχήσετε για εκείνους καλύτερα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μάλλον θα πρέπει να το κατευθύνετε σε όσους το χρειάζονται», έγραψε αρχικά και έπειτα συμπλήρωσε: «Δεν προσπαθώ να το κάνω αυτό ένα ζήτημα μεταξύ ανδρών και γυναικών αλλά ας είμαστε αληθινοί».

Η Ναόμι Οσάκα έχει κατακτήσει τέσσερις Grand Slam τίτλους στην καριέρα της. Η 25χρονη τενίστρια είχε φτάσει μέχρι το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Με την αποχή της από τους αγωνιστικούς χώρους έχει υποχωρήσει στο Νο.439 του κόσμου.