Ο Μπραντ Πιτ «μασώντας πατατάκια» έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο Wimbledon (vid)
i

©printscreen

Ο Μπραντ Πιτ «μασώντας πατατάκια» έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο Wimbledon (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:47 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 17.07.2023

Ο Μπραντ Πιτ έκλεψε τις εντυπώσεις στον χθεσινό αγώνα (16/7) του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε από τις κάμερες να τρώει πατατάκια κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Ο Μπραντ Πιτ έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του Wimbledon ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν στο πλήθος στο κεντρικό court, καθώς έβλεπε το παιδί-θαύμα του ισπανικού τένις να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να επιδείξει ένα μοντάζ για το τουρνουά, το BBC αποφάσισε να συμπεριλάβει μερικά πλάνα, με τον Μπραντ Πιτ να είναι μέσα σε αυτά. 

Συγκεκριμένα η κάμερα έπιασε τον 59χρονο ηθοποιό να τρώει πατατάκια. Μάλιστα οι λάτρεις του τένις έσπευσαν να αστειευτούν με το βίντεο στα social media. «Αφεντικό, θέλεις ο Μπραντ Πιτ να τρώει πατατάκια για το μοντάζ με τα highlights», αστειεύτηκε ένας θαυμαστής. Ενώ ένας δεύτερος έγραψε στο Twitter: «Πάντα τρώει. Κάθε ταινία τσιμπολογάει!». 

Ο Πιτ δεν ήταν ο μόνος διάσημος που έδωσε το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Wimbledon το απόγευμα της Κυριακής (16/7). Εκτός του Μπραντ Πιτ στο γήπεδο που διεξήχθη η αναμέτρηση βρέθηκαν ουκ ολίγες διασημότητες, οι οποίες αφιέρωσαν τον ελεύθερο τους χρόνο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα. Σε πρώτο χρόνο, η κάμερα εντόπισε την Αριάνα Γκράντε παρέα με τον Άντριου Γκάρφιλντ και τον Τζόναθαν Μπέιλι, ενώ λίγο πιο πέρα βρισκόταν και ο Ντάνιελ Κρεγκ. 

Για την ιστορία ο Κάρλος Αλκαράθ έφτασε στην πρώτη του κατάκτηση Wimbledon και έδειξε διατεθειμένος να γίνει ο νέος βασιλιάς του τένις. Για να συμβεί αυτό, έπρεπε να νικήσει με 3-2 σετ (1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4) τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μείνει αξέχαστο στην ιστορία του τουρνουά για το σασπένς του.