«Παρακαλώ το Θεό να με βοηθήσει» δηλώνει ο Τζόκοβιτς για τον τραυματισμό του
i

Tζόκοβιτς/ Screenshot

«Παρακαλώ το Θεό να με βοηθήσει» δηλώνει ο Τζόκοβιτς για τον τραυματισμό του

Πάνος Μαλακτάρης • 15:43 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ιδιαίτερα ανήσυχος σχετικά με τις ενοχλήσεις που νιώθει εμφανίστηκε ο Σέρβος τενίστας μετά τη σημερινή του επικράτηση απέναντι στον Κουακό

Ακόμα ένα εμπόδιο ξεπέρασε ο Νόλε σήμερα περνώντας στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού όπεν. Για να συμβεί αυτό δυσκολεύτηκε αρκετά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του, επικρατώντας τελικά με 1-6, 7-6(5), 2-6, 0-6 επί του Ένζο Κουακό. Οι ενοχλήσεις ωστόσο στο πίσω μέρος του αριστερού ποδιού του δεν μοιάζουν να τον αφήνουν να ησυχάσει, αυξάνοντας την ανησυχία του για τη συνέχεια. 

Χρειάστηκε δε να ζητήσει ιατρικό time out στο τέλος του 2ου σετ για να εκτιμήσει την τρέχουσα κατάστασή του, ανησυχώντας τόσο τους ανθρώπους του επιτελείου του όσο και τους πολυάριθμους φαν του. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε σχετικά: «Είμαι χαρούμενος που προκρίθηκα, έπαιξα 4 σετ, προτιμούσα 3, αλλά καλώς. Μπράβο στον αντίπαλό μου, έπαιξε καλό τένις στο τέλος του 2ου σετ, είναι σπουδαίος αθλητής, κινείται καλά, χτυπάει καλά, αλλά είχα πολύ καλό ξεκίνημα στο 3ο και 4ο σετ». Ενώ αναφέρθηκε και στα μπαλάκια, τα οποία είναι διαφορετικά από προηγούμενα τουρνουά στη Μελβούρνη: «Είναι λίγο πιο αργά θα έλεγα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω πολλοί διαμαρτύρονται, εγώ προτιμώ να μη το κάνω, απλά παρατηρώ και σχολιάζω»

Όσο για την κατάσταση του ποδιού του, ανέφερε: «Δεν είναι καθόλου καλά, για να είμαι ειλικρινής προς τον εαυτό μου. Αλλά κοιτάζω κάθε μέρα ξεχωριστά, και ζητώ από το Θεό να με βοηθήσει. Υπάρχουν και οι φυσιοθεραπευτές, ας δούμε την κάθε μέρα ξεχωριστά, ελπίζω να είμαι έτοιμος». Οι επόμενες ώρες σίγουρα είναι πολύ κρίσιμες για την συνέχεια του Τζόκοβιτς στο τουρνουά.