Η Σοφία Παθέκα «συνέλαβε» τον Ράφα Ναδάλ και φωτογραφήθηκαν μαζί στον Πόρο

Η Σοφία Παθέκα «συνέλαβε» τον Ράφα Ναδάλ και φωτογραφήθηκαν μαζί στον Πόρο

Sportal newsroom 10:59 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 15.08.2023

Ο Ράφα Ναδάλ επέλεξε να περάσει μέρος των διακοπών του στον Πόρο κι ένα από τα άτομα που συνάντησε και φωτογραφήθηκε μαζί του η γνωστή γυμνάστρια, Σοφία Παθέκα.

Ένας ακόμα διάσημος αθλητής επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του! Ο λόγος για τον Ράφα Ναδάλ που προτίμησε τον Πόρο προκειμένου να περάσει μερικές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Εν αντιθέσει με άλλες γνωστές προσωπικότητες που βρέθηκαν σε πιο κοσμοπολίτικα νησιά, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, η Ισπανός θρύλος του τένις επέλεξε το ήσυχο νησί του Αργοσαρωνικού. 

Ο Ράφα Ναδάλ έκανε τις βόλτες του και γευμάτισε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, ενώ φωτογραφήθηκε με μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πόρου, οι οποίοι δεν έκρυβαν την χαρά τους. 

Ο Ισπανός τενίστας δεν έβγαλε φωτογραφίες μόνο με μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πόρου, αλλά και με μία εκρηκτική παρουσία! Η Σοφία Παθέκα «συνέλαβε» τον Ισπανό τενίστα και φωτογραφήθηκε μαζί του. Η γνωστή γυμνάστρια δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μαθαίνω κατά τη διάρκεια της καριέρας μου να απολαμβάνω να υποφέρω»....

Η ανάρτηση της Σοφίας Παθέκα:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 37χρονος θρύλος του παγκοσμίου τένις είναι λάτρης της χώρας μας, την οποία επισκέπτεται και αρκετά συχνά. Πρόσφατα διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου, ενώ επισκέφτηκε και την Κέρκυρα.