Ούτε Μύκονο, ούτε Σαντορίνη: Το ελληνικό νησί που επισκέφθηκε ο Ναδάλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
i

© Instagram

Ούτε Μύκονο, ούτε Σαντορίνη: Το ελληνικό νησί που επισκέφθηκε ο Ναδάλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Sportal newsroom 22:47 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 14.08.2023

Ο Ράφα Ναδάλ δεν ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο της πλειονότητας των celebrity και επέλεξε ένα νησί του Σαρωνικού για τις διακοπές του.

Ο Ράφα Ναδάλ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και όπως πολλοί γνωστοί αθλητές αλλά και celebrity γενικότερα, προτίμησε την Ελλάδα. Όμως σε αντίθεση με τους περισσότερους, εκείνος επέλεξε ένα νησί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ούτε Μύκονο, ούτε Σαντορίνη. Ο Ναδάλ πήγε στον Πόρο! Ο Ισπανός τενίστας έκανε τις βόλτες του και γευμάτισε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, ενώ φωτογραφήθηκε με μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πόρου, οι οποίοι δεν έκρυβαν την χαρά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 37χρονος θρύλος του παγκοσμίου τένις είναι λάτρης της χώρας μας, την οποία επισκέπτεται και αρκετά συχνά. Πρόσφατα διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου, ενώ επισκέφτηκε και την Κέρκυρα.

Η ανάρτηση του Ομίλου στο Facebook για την επίσκεψη του Ναδάλ

«Σήμερα επισκέφθηκε το νησί μας ένα Θρύλος. Ο ορισμός του Ήθους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Αθλητής ορόσημο της μαχητικότητας. Ο Άνθρωπος & Αθλητής που έχει ΜΟΝΟ "ορκισμένους" φίλους και κανέναν "εχθρό". Ο Αθλητής που διαχειρίστηκε με τον ίδιο σεβασμό, απέναντι στους αντιπάλους του, κάθε νίκη αλλά και κάθε ήττα. Σπάνιο!!!!! Μεγάλη μας τιμή αυτή η επίσκεψη !!!!! Δύο μέλη του Ο.Α.Πόρου, η Μαρία Βαρβάρου και ο Παναγιώτης Ρούσσος, είχαν την "τύχη" να τον συναντήσουν, (προφανώς χωρίς καμία απολύτως σκοπιμότητα ????) και να αποσπάσουν μια αλησμόνητη στιγμή!!!!!!»