Χάος: Ο Ρούμπλεφ αποβλήθηκε από το τουρνουά στο Ντουμπάι – Έφτασε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επόπτη και τον έβριζε! (vid)

Χάος: Ο Ρούμπλεφ αποβλήθηκε από το τουρνουά στο Ντουμπάι – Έφτασε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επόπτη και τον έβριζε! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:12 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 01.03.2024

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία σε επόπτη γραμμής στο τελείωμα του ημιτελικού με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ στο τουρνουά του Ντουμπάι.

Απίστευτο και αναπάντεχο φινάλε είχε η αναμέτρηση του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, με φόντο τα ημιτελικά του 500αριού τουρνουά στο Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος τενίστας διαμαρτυρήθηκε έντονα σε έναν από τους επόπτες των γραμμών του κορτ, και εν συνεχεία τον πλησίασε, και του φώναζε σε πολύ μικρή απόσταση από το πρόσωπό του.

Μάλιστα ο επόπτης ισχυρίζεται πως ο Ρούμπλεφ τον έβριζε στη μητρική του γλώσσα, μιας και αυτός είναι ρωσόφωνος, όμως αυτή την κατηγορία την αρνείται ο 26χρονος.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιος που καθόταν δίπλα στον επόπτη γνώριζε ρωσικά και υποστήριξε στον διαιτητή της αναμέτρησης, ότι ο Ρούμπλεφ τον έβρισε και του είπε «γαμ&@%5νε ηλίθιε».

Το όλο σκηνικό είχε ως αποτέλεσμα, ο chair umpire και ο supervison να αποφασίσουν πως ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί με τη μεγαλύτερη ποινή, και έτσι οδηγήθηκαν στην αποβολή του από τον αγώνα.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο 11ο game του 3ου σετ και στον πόντο που έδωσε την πρωτοπορία στον Μπούμπλικ με 6-5.

Δείτε το σχετικό βίντεο: