Αποθέωσε την αντίπαλό της η Σάκκαρη: «Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα...» (vid)

Αποθέωσε την αντίπαλό της η Σάκκαρη: «Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα...» (vid)

Sportal newsroom 13:49 - 28.09.2023

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά την πρόκρισή της στην οκτάδα του τουρνουά του Τόκιο μίλησε με λόγια θαυμασμού για την αντίπαλό της, Μισάκι Ντόι, που έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα.

Σπουδαία απόδοση έπιασε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο της αγώνα μετά την κατάκτηση του τίτλου της Γουαδαλαχάρα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 6-3, 6-1 της Μισάκι Ντόι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Τόκιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κλήθηκε - ως είθισται - να δώσει συνέντευξη εντός του γηπέδου. Ωστόσο, η Μαρία Σάκκαρη επέλεξε να μην μιλήσει για τον εαυτό της αλλά για την Μισάκι Ντόι, που έδωσε στο Τόκιο τον τελευταίο αγώνα της καριέρα της.

Η τενίστρια από την Ιαπωνία τερματίζει την καριέρα της σε ηλικία 32 ετών λόγω χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση. Η Ντόι έχει κατακτήσει έναν τίτλο στα μονά στην καριέρα της.

«Δεν θα μιλήσω για μένα. Ήταν τιμή να παίξω τον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα της Μισάκι. Της εύχομαι να απολαύσει τη ζωή της. Ξέρουμε πόσο σκληρό είναι το τένις. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα βρεις κάτι ιδιαίτερο να κάνεις στην επόμενη σελίδα της ζωής σου. Ήταν τιμή για μένα να παίξω μαζί σου. Συγχαρητήρια για την υπέροχη καριέρα σου. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα σήμερα, είναι η μέρα σου» είπε η Σάκκαρη

Ο Εργκίν Αταμάν στο Sportal: «Είμαι εδώ για όσα έχουν ονειρευτεί ο Γιαννακόπουλος και ο κόσμος του Παναθηναϊκού»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

12:20 - 28.09.2023

Ο Εργκίν Αταμάν στο Sportal: «Είμαι εδώ για όσα έχουν ονειρευτεί ο Γιαννακόπουλος και ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Μεγάλη συνέντευξη του Εργκίν Αταμάν στο Sportal για το 7ο ευρωπαϊκό, αυτά που θέλει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τον τρόπο που έφτιαξε το ρόστερ - Τι είπε στον Σλούκα, ποια είναι τα μυστικά του και το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής.

«Είχα μια ευτυχισμένη καριέρα και είναι υπέροχο να την κλείσω εδώ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα να παίζω με την Σάκκαρη. Είναι το καλύτερο φινάλε στην καριέρα μου να παίζω μαζί της» είπε η Ντόι.