Σάκκαρη: «Αυτή τη φορά έκανα διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν, στόχος είναι να φτάσω στα ημιτελικά»

Μαρία Σάκκαρη

i

©printscreen

Σάκκαρη: «Αυτή τη φορά έκανα διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν, στόχος είναι να φτάσω στα ημιτελικά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:12 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 21.06.2023

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το παιχνίδι της με την Αλιζέ Κορνέ, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στο στόχο που έχει στο τουρνουά του Βερολίνου.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα της Αλιζέ Κορνέ με 2-0 σετ (6-4, 6-2) για τον τρίτο γύρο του 500αριού τουρνουά του Βερολίνου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης την Αλιασάντρα Σάσνοβιτς, η οποία επιβλήθηκε κόντρα στην Βικτόρια Αζαρένκα με 6-4, 6-4 και για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Σάκκαρη

Σε δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σάκκαρη μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μίλησε για την άνετη επικράτησή της επί της Γαλλίδας, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στον στόχο της στη συγκεκριμένη διοργάνωση. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε η 27χρονη τενίστρια: 

Επειδή έχασες την περασμένη εβδομάδα από την Κορνέ, υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι η Μαρία δεν χάνει δύο φορές στο χορτάρι από την ίδια αντίπαλο, σωστά; «Είναι ρητό; Αν το βγάλατε τώρα, το παίρνω! Ήταν δύσκολο, την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καλό ματς από πλευράς μου. Προσπάθησα αυτή τη φορά να κάνω διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν.

Η Αλιζέ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, βγάζει πολλά χτυπήματα. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σήμερα, είχε υγρασία, αργή αλλά χαμηλή αναπήδηση. Ήταν η πρώτη μου φορά φέτος στο κεντρικό γήπεδο και ήθελα να βρω ρυθμό, τα πήγα καλά». 

Όσον αφορά το πρώτο σετ που ξεκίνησε δυνατά αλλά εν τέλει δυσκολεύτηκε να το πάρει, είπε: «Δεν ήταν εύκολο, βοήθησε το ότι ήμουν μπροστά με δύο μπρέικ. Έχασα το πρώτο και έσωσα αρκετά μπρέικ πόιντ στο τελευταίο γκέιμ, έδειξα δύναμη και καλό επίπεδο σε αυτό το σημείο». 

Και τέλος μίλησε για τον στόχο της στο τουρνουά, λέγοντας: «Ο στόχος είναι να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως πέρυσι. Το απόλαυσα τότε και τώρα υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, που το κάνουν ένα από τα καλύτερα τουρνουά της σεζόν. Έχουμε καλό καιρό πλέον, η πόλη είναι εκπληκτική, καλό φαγητό, τι άλλο να ζητήσεις;».