Δεύτερη διακοπή στον αγώνα της Σάκκαρη με την Κόστιουκ

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Δεύτερη διακοπή στον αγώνα της Σάκκαρη με την Κόστιουκ

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:22 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 05.07.2023

Η βροχή διέκοψε για δεύτερη φορά τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Για δεύτερη φορά διακόπηκε ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Η βροχή έχει δημιουργήσει τεράστια θέματα στο πρόγραμμα του βρετανικού Major.

Η αναμέτρηση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας στην πρεμιέρα της στο Wimbledon άνοιγε το πρόγραμμα στο κορτ 2. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 13:00 ώρα Ελλάδας, ωστόσο ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση λόγω της βροχής που έπεσε το πρωί.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο 5-0 του πρώτου σετ, κι ενώ η Κόστιουκ είχε ισοφαρίσει σε 40-40 η βροχή οδήγησε τις δύο τενίστριες στα αποδυτήρια.

Η Σάκκαρη και η Κόστιουκ επανήλθαν μετά από σχεδόν 50 λεπτά με την Ελληνίδα τενίστρια να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ. Ο αγώνας διακόπηκε και πάλι στο δεύτερο σετ, στο τέταρτο γκέιμ με τις δύο τενίστριες να είναι στο 30-30. Ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι μετά από σχεδόν μισή ώρα

Στο ίδιο κορτ θα αγωνιστεί - καιρού επιτρέποντος - και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η αναμέτρηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με τον Τιμ διακόπηκε στο δεύτερο σετ λόγω βροχής. Ο αγώνας του Τσιτσιπά θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ και το τέλος του πέμπτου σετ του αγώνα του Γιανίκ Χάνφμαν με τον Τέιλορ Φριτς. 

Εξαιτίας των αναβολών το πρόγραμμα της Τέταρτης στο Wimbledon περιλαμβάνει 87(!) αναμετρήσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα της ημέρα περιλαμβάνονται αναμετρήσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν τη Δευτέρα, ωστόσο πήγαν πολύ πίσω.