Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα της Σάκκαρη με την Κόστιουκ

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα της Σάκκαρη με την Κόστιουκ

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:06 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 05.07.2023

Ο αγώνας της Μάριας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ διακόπηκε στο πρώτο σετ λόγω βροχής.

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει η βροχή στο Wimbledon. Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Κόστιουκ είχε μεταφερθεί για την Τετάρτη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Η αναμέτρηση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας στην πρεμιέρα της στο Wimbledon άνοιγε το πρόγραμμα στο κορτ 2. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 13:00 ώρα Ελλάδας, ωστόσο ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση λόγω της βροχής που έπεσε το πρωί.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Μαρία Σάκκαρη να κάνει εξαιρετική εκκίνηση. Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε δύο μπρέικ και προηγήθηκε με 5-0 κάνοντας τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Με την Κόστιουκ να σερβίρει για να παραμείνει στο σετ, η Σάκκαρη βρήκε σετ πόιντ με την Κόστιουκ να ισοφαρίζει σε 40-40. Σε εκείνο το σημείο ξέσπασε δυνατή βροχή, με τις δύο τενίστριες να αποχωρούν γρήγορα για τα αποδυτήρια. Αμέσως, οι άνθρωποι του γηπέδου σκέπασαν το κορτ και ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι μετά από σχεδόν 50 λεπτά. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ίδιο κορτ θα αγωνιστεί - καιρού επιτρέποντος - και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η αναμέτρηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με τον Τιμ διακόπηκε στο δεύτερο σετ λόγω βροχής. Ο αγώνας του Τσιτσιπά θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ και τη διεξαγωγή του πέμπτου σετ του αγώνα του Γιανίκ Χάνφμαν με τον Τέιλορ Φριτς.

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:31 - 05.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εξαιτίας των αναβολών το πρόγραμμα της Τέταρτης στο Wimbledon περιλαμβάνει 87(!) αναμετρήσεις. Με τις νέες καθυστερήσεις θεωρείται απίθανο να ολοκληρωθούν όλες εντός του προβλεπόμενου χρόνου.