Σάκκαρη: «Έκανα ένα σταθερό παιχνίδι - Χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Έκανα ένα σταθερό παιχνίδι - Χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά»

Sportal newsroom 09:08 - 21.09.2023

Χαρούμενη που προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Καμίλα Τζόρτζι.

Σταθερό χαρακτήρισε το παιχνίδι της κόντρα στην Καμίλα Τζόρτζι η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλίδα και θα αντιμετωπίσει την Εμιλιάνα Αράνγκο με στόχο την πρόκριση στην οκτάδα.

«Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Καμίλα, διότι χτυπάει δυνατά την μπάλα και είναι απρόβλεπτη πολλές φορές, δεν ξέρεις πόσο δυνατά θα χτυπήσει», είπε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στη συνέντευξή της μέσα στο κορτ «Είναι εξαιρετική παίκτρια και είμαι ικανοποιημένη που παρότι ήμουν πίσω με μπρέικ στο δεύτερο σετ, κατάφερα να κάνω το μπρέικ μπακ, να κάνω νέο μπρέικ και να κλείσω το παιχνίδι. Ήταν ένα σταθερό παιχνίδι από την πλευρά μου και είμαι χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι προσπάθησε να «μεγαλώσει» χρονικά τους πόντους. «Ήταν ένας από τους στόχους. Όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που του αρέσει να παίζει σύντομους πόντους, προσπαθείς να παίξεις μεγαλύτερους σε διάρκεια και νομίζω ότι τα πήγα καλά», διευκρίνισε η Μαρία Σάκκαρη.

Στη συνέχεια μίλησε για το ελληνικό χρώμα στις εξέδρες. «Είναι αρκετές ελληνικές σημαίες εδώ. Είναι όμορφο να το βλέπεις, γιατί η Ελλάδα είναι μακριά. Δεν ξέρω αν είναι Έλληνες, αν έχουν συγγενείς ή απλά με υποστηρίζουν, αλλά ευχαριστώ όσους ήρθαν σήμερα. Έχει πολλή ζέστη και δεν ήταν εύκολο να έρθεις εδώ αυτή την ώρα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη είναι Νο.2 του ταμπλό στη διοργάνωση. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κυνηγάει μία καλή πορεία προκριμένου να προλάβει το τρένο των WTA Finals.