Σάκκαρη και Τσιτσιπάς πέρασαν από «ανάκριση» προσφέροντας άφθονο γέλιο (vid)
i

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς/ printscreen

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς πέρασαν από «ανάκριση» προσφέροντας άφθονο γέλιο (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:37 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 27.01.2023

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποβλήθηκαν σε μερικές ερωτήσεις με σκοπό να φανεί πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες στην Αυστραλία και διεκδικούν τον τίτλο του United Cup. Λίγο πριν οι δύο Έλληνες τενίστες ριχτούν στη «μάχη» των ημιτελικών της διοργάνωσης έδωσαν ένα τεστ για να τεστάρουν πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο. 

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε το ποιο θεωρούν ότι είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του συναθλητή τους. Η Μαρία είπε το φόρχαντ του Στέφανου και ο Τσιτσιπάς το μπάκχαντ της Σάκκαρη. 

«Πότε είδε ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά να παίζει σε ματς;» ήταν η δεύτερη ερώτηση. Η Μαρία απάντησε ότι το 2013 σε ένα τουρνουά τένις futures παρακολούθησε πρώτη φορά τον Στέφανο. Ο Τσιτσιπάς είπε πως είδε την Σάκκαρη το 2015 σε ένα τουρνουά στο Ηράκλειο. 

Στην ερώτηση για το τι θα ήθελε να πάρει από το παιχνίδι ο ένας του άλλου, η Μαρία αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο φόρχαντ του Στέφανου. Ο Τσιτσιπάς είπε πως θα ήθελε να είχε τις επιστροφές της. 

Ο Τσιτσιπάς προκάλεσε έκπληξη με την απάντησή για του για τον αγαπημένο του παίκτη. Ο 24χρονος τενίστας αφού τόνισε πως δεν θα πει το αυτονόητο που ξέρει όλος ο κόσμος (Φέντερερ), αναφέρθηκε στον Φελισιάνο Λόπεζ λόγω του στυλ παιχνιδιού του.

Τέλος μάθαμε και για τον τίτλο που ονειρεύονται... Ποιος είναι αυτός; Η Μαρία απάντησε αρχικά στην ερώτηση, ότι για τον Στέφανο είναι το Wimbledon και ο Τσιτσιπάς για την Σάκκαρη είπε πως ονειρεύεται το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι δύο τενίστες είπαν πως στόχος τους είναι το μετάλλιο στο Παρίσι το 2014.

Tags: