Με καθυστέρηση η έναρξη του αγώνα της Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Με καθυστέρηση η έναρξη του αγώνα της Σάκκαρη

Sportal newsroom 13:08 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 05.07.2023

Σημαντικά θέμα δημιούργησε και πάλι η βροχή στο Wimbledon με την έναρξη του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ να καθυστερεί.

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ στο Wimbledon. H βροχή που έπεσε το πρωί στο Λονδίνο έχει επηρεάσει και πάλι τη δράση στα εξωτερικά κορτ. 

Ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας στο Wimbledon επρόκειτο να γίνει αρχικά την Τρίτη. Ωστόσο η βροχόπτωση έφερε αναβολές σε όλες τις αναμετρήσεις στα εξωτερικά κορτ. Το σκηνικό είναι παρόμοιο και την Τετάρτη, όπου η Σάκκαρη θα άνοιγε το πρόγραμμα στο κορτ 2, με ώρα έναρξης στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. 

Η βροχή φέρνει και πάλι τούμπα την κατάσταση. Σύμφωνα με ενημέρωση των διοργανωτών, η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Κόστιουκ θα ξεκινήσει όχι πριν τις 13:30 ώρα Ελλάδας. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τη βροχή αφού στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Wimbledon υπάρχουν σχεδόν 100 αναμετρήσεις. 

Η Σάκκαρη, σύμφωνα με το πρόγραμμα, άνοιγε το πρόγραμμα στο κορτ 2. Στο ίδιο γήπεδο θα μπει λίγη ώρα αργότερα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη συνέχεια του αγώνα του με τον Ντόμινικ Τιμ, που διακόπηκε στο δεύτερο σετ. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απώλεσε το πρώτο σετ με 6-3. Ο Τσιτσιπάς ήταν μπροστά με 4-3 στο δεύτερο σετ, προτού η βροχή διακόψει την αναμέτρηση. 

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)
ΤΕΝΙΣ

21:42 - 03.07.2023

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έκλεισαν τα μάτια τους και απάντησαν σε ερωτήσεις, συμμετέχοντας έτσι στο διάσημο trend του Tik Tok «blind couple challenge». Μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, αποκαλύφθηκε το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση.

Η δεύτερη ημέρα του Wimbledon είχε πάνω από 60 αναβολές αγώνων. Το πρόγραμμα της Τετάρτης είναι εξαιρετικά φορτωμένο αφού υπάρχουν αναμετρήσεις, που έπρεπε να είχαν γίνει τη Δευτέρα.