Η Σάκκαρη ηττήθηκε από τη Μούχοβα και αποχαιρέτησε το Σινσινάτι

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Η Σάκκαρη ηττήθηκε από τη Μούχοβα και αποχαιρέτησε το Σινσινάτι

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:43 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 17.08.2023

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Καρολίνα Μούχοβα και αποχαιρέτησε το τουρνουά του Σινσινάτι.

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Σινσινάτι. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 2-6, 6-3 από την Καρολίνα Μούχοβα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Μαρία Σάκκαρη, όπως και στον αγώνα κόντρα στην Κιρστέα, απώλεσε το πρώτο σετ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Η Μούχοβα, που είχε αποκλείσει την Ελληνίδα τενίστρια στην πρεμιέρα του φετινού Roland Garros, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια του αγώνα Μαρί Μπούζκοβα - Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Μαρία Σάκκαρη παρουσίασε αρκετές αστάθειες στο σερβίς της στο πρώτο σετ. Η Μούχοβα έκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του αγώνα και προηγήθηκε με 4-1 σπάζοντας για δεύτερη φορά το σερβίς της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας. Η Σάκκαρη είχε απάντηση και στη συνέχεια κράτησε -με δυσκολία - για να μειώσει σε 4-3. Η φετινή φιναλίστ του Roland Garros κατέκτησε το πρώτο σετ με νέο μπρέικ.

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της από τη γραμμή του σερβίς. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τη Μούχοβα κάνοντας μπρέικ για το 4-2 στο δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη έκανε δεύτερο μπρέικ για το 5-2 και κατέκτησε το δεύτερο σετ στο δικό της σερβίς.

Οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς του στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Η Μούχοβα έκανε μπρέικ για το 4-1 και στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς της και πήρε την πρόκριση. Η Σάκκαρη στρέφει πλέον την προσοχή της στο US Open.