Σάκκαρη: «Έκανα ότι έπρεπε για να κερδίσω το ματς - Έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Έκανα ότι έπρεπε για να κερδίσω το ματς - Έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:49 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 05.01.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 σετ (6-0, 6-3) και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Ελλάδα στα ημιτελικά του United Cup.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κι έπειτα από περίπου μιάμιση ώρα αγώνα έφερε την Ελλάδα μία ανάσα μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις της μετά το ματς, η Σάκκαρη μίλησε για την στήριξη του κόσμου και την καλή παράδοση που έχει κόντρα σε αριστερόχειρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Ήμουν σταθερή από την baseline και έκανα ότι έπρεπε για να κερδίσω το ματς. Ξέρω ότι η Κέρμπερ είναι έμπειρη τενίστρια και θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει. Είπα στον προπονητή μου μετά το τέλος του πρώτου σετ ότι είναι πολύ καλή για να χάσει τόσο εύκολα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την καλή παράδοση που έχει κόντρα σε αριστερόχειρες: «Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι συμβαίνει και τις κερδίζω. Φέτος έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου πάντως» απάντησε.

Τέλος, αναφέρθηκε και πάλι στον κόσμο: «Κάθε φορά που επιστρέφουμε εδώ, είναι σαν να παίζω σπίτι μου. Είναι εντυπωσιακό γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε τουρνουά αντίστοιχου επιπέδου και είναι ωραίο για μας να παίζουμε με τόσο κόσμο στο πλευρό μας» σχολίασε μέσα σε αποθέωση.