Σάκκαρη: «Χαρούμενη με τη νίκη»

Σάκκαρη: «Χαρούμενη με τη νίκη»

Sportal newsroom 11:43 - 20.02.2024

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε τη χαρά της μετά τη νίκη της κόντρα στην Έμα Ναβάρο στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ντουμπάι.

Η Μαρία Σακκάρη επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια νίκησε 6-2, 6-4 την Έμα Ναβάρο και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Ντουμπάι. Αυτή ήταν, μάλιστα, η πρώτη νίκη για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε τη χαρά της για τη νίκη της. «Ήξερα ότι έπαιζε πολύ καλά, είναι μια εκπληκτική παίκτρια», είπε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια για την αντίπαλό της

«Ήταν δύσκολο για μένα να μπω σ' αυτό το ματς, ειδικά προερχόμενη από δύο ήττες. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα την πρώτη μου νίκη στο Ντουμπάι. Ήξερα πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά φέτος, είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω άλλη μια μέρα εδώ», πρόσθεσε η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια.

Η Σάκκαρη ταξίδεψε στο Ντουμπάι χωρίς προπονητή αλλά έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, αφού τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Τομ Χιλ μετά από 6 χρόνια.

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενη και χαλαρή. Έχω εδώ τη μητέρα μου, δυο φίλους και τον Ζουλιέν, τον hitting partner μου, που έχει αναλάβει αυτή την εβδομάδα. Είναι μεγάλη υποστήριξη, περνάμε πολύ καλά εκτός γηπέδου, το Ντουμπάι έχει πολλά πράγματα για να κάνεις. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους, μετά από 4 προσπάθειες, κατάφερα να πετύχω την πρώτη μου νίκη εδώ», κατέληξε η Μαρία Σάκκαρη.