Αποκλείστηκε στο διπλό της Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Αποκλείστηκε στο διπλό της Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Sportal newsroom 22:32 - 26.06.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο συμπαίκτης του, Φελιθιάνο Λόπεθ αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του διπλού της Μαγιόρκα.

Στον πρώτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φελιθιάνο Λόπεθ στο τουρνουά του διπλού της Μαγιόρκα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με τον συμπαίκτη του ηττήθηκαν με 6-4, 6-4 από τους Έντουαρντ Ρότζερ Βάσελιν και Σαντιάγκο Γκονζάλες.

Το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ισπανού παρτενέρ του ήταν εξαρχής δύσκολο. Οι αντίπαλοί τους είναι στο Νο.1 του ταμπλό της διοργάνωσης.

Οι Βάσελιν/Γκονζάλες έκαναν από ένα μπρέικ σε κάθε σετ. Οι κορυφαίοι τενίστες του ταμπλό δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο σερβίς τους αφού Τσιτσιπάς και Λόπεθ δεν κατάφεραν να τους απειλήσουν.

Η ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά και του Φελιθιάνο Λόπεθ ήρθε λίγες ώρες μετά την ήττα του αδερφού του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, Πέτρου και του Μπαρτ Στίβενς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει πλέον την προσοχή του στο τουρνουά του μονού. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα παίξει με τον Γιάνιφ Χάνφμαν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ στα προημιτελικά. Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος απέκλεισε τον 24χρονο τενίστα στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Ο Αντριάν Μαναρινό είναι υποψήφιος αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών ψάχνει μία καλή εμφάνιση στο χορτάρι αφού μετράει δύο ήττες στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα στη συγκεκριμένη επιφάνεια.