Στο 1-1 διακόπηκε το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά - Το Σάββατο (8/7) θα συνεχιστεί το παιχνίδι

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

i

©Intime

Στο 1-1 διακόπηκε το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά - Το Σάββατο (8/7) θα συνεχιστεί το παιχνίδι

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:21 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 08.07.2023

Η αναμέτρηση του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά με τους Φιλς και Βαν διακόπηκε μετά το τέλος του δεύτερου σετ, λόγω προχωρημένου της ώρας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί το Σάββατο (8/7).

Λίγη ώρα μετά το θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Άντι Μάρεϊ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο διπλό όπου μαζί με τον αδερφό του Πέτρο αντιμετώπισαν το γαλλικό δίδυμο Φις και Βαν Ας. 

Οι δύο Έλληνες τενίστες πήραν το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, επικρατώντας με 7-3, ενώ έχασαν το δεύτερο, με τους Γάλλους να κάνουν ένα μπρέικ στην αρχή του δεύτερου σετ και να φτάνουν στην ισοφάριση του παιχνιδιού, κατακτώντας το με 6-4. 

Το παιχνίδι αναμένεται να συνεχιστεί το Σάββατο (8/7) μετά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Σέρβο Λάσλο Τζέρε για τον τρίτο γύρο του Wimbleddon, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο court No2 και θα ξεκινήσει μετά τις 15:00 ώρα Ελλάδας. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει την παράδοση υπέρ του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες κόντρα στον Σέρβο στις δύο αναμετρήσεις που έχουν δώσει.

Ο νικητής αυτού του θα αγώνα θα παίξει με Κρίστοφερ Ο' Κόνελ ή Κρίστοφερ Γιούμπανκς. Αν ο Τσιτσιπάς προκριθεί στον τέταρτο γύρο, θα επαναλάβει την κορυφαία πορεία του στη διοργάνωση. Σε περίπτωση που ο Έλληνας τενίστας φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, τότε είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.