Το μεσημέρι του Σαββάτου ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τζέρε

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τζέρε

Sportal newsroom 23:00 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 07.07.2023

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα αγωνιστεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon κόντρα στον Λάζλο Τζέρε. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση μετά τη νίκη του στα πέντε σετ απέναντι στον Άντι Μάρεϊ.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σέρβο θα γίνει στο κορτ 2 μετά τον αγώνα της Νατάλια Στεβάνοβιτς με την Πέτρα Κβίτοβα. Ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα θα ξεκινήσει μετά τις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Λάζλο Τζέρε έχουν παίξει άλλες δύο φορές. Ο φετινός φιναλίστ του Australian Open μετράει ισάριθμες νίκες, δίχως να χάσει σετ.

Ο νικητής αυτού του θα αγώνα θα παίξει με Κρίστοφερ Ο' Κόνελ ή Κρίστοφερ Γιούμπανκς. Αν ο Τσιτσιπάς προκριθεί στον τέταρτο γύρο, θα επαναλάβει την κορυφαία πορεία του στη διοργάνωση. Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς φτάσει στα προημιτελικά, τότε είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στο πρόγραμμα του ανδρικού ταμπλό ξεχωρίζουν οι αγώνες: Αλκαράθ-Τζάρι, Μεντβέντεφ-Φούτσοβιτς, Ζβέρεφ-Μπερετίνι, Τιάφοου-Ντιμιτρόφ. Στις γυναίκες οι πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι οι εξής: Ζαμπέρ-Αζαρένκα, Ποταπόβα-Αντρέεβα, Kόστγιουκ-Κις και Μπάουλτερ-Ριμπάκινα.

Το πρόγραμμα στα μεγάλα κορτ:

Κεντρικό Κορτ (15.30)

Αλκαράθ-Τζάρι

Ζαμπέρ-Αντρεέσκου

Μπάουλτερ-Ριμπάκινα

Κορτ 1 (15.00)

Μεντβέντεφ-Φούτσοβιτς

Μπλίνκοβα-Σαμπαλένκα

Ζβλερεφ-Μπερετίνι

Κορτ 2 (13.00)

Στεβάνοβιτς-Κβίτοβα

Τζέρε-Τσιτσιπάς

Τιάφοου-Ντιμιτρόφ