Το πηγαδάκι της ημέρας: Τσιτσιπάς - Αγραβάνης και Παππάς τα είπαν στο ΟΑΚΑ
i

Αγραβάνης, Παππάς και Τσιτσιπάς/ ©Sportal.gr

Το πηγαδάκι της ημέρας: Τσιτσιπάς - Αγραβάνης και Παππάς τα είπαν στο ΟΑΚΑ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:53 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 03.02.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονείται στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζεται για το Davis Cup. Ο Έλληνας τενίστας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Νίκο Παππά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονείται στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου ενόψει των αγώνων του Davis Cup το Σαββατοκύριακο (04-05/02). Το το κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ έχει αλλάξει όψη. Έχει τοποθετηθεί ειδικός τάπητας για να μεταμορφωθεί σε κορτ και να υποδεχθεί την ελληνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη» θα κοντραριστεί  με το Εκουαδόρ για την άνοδο στο World Group I του Davis Cup.

Στην προπόνηση που πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιστιπάς το πρωί της Παρασκευής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δύο μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού. 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Νίκο Παππά. Οι δυο τους δεν βρίσκονται στην αποστολή στην Ισπανία για το αποψινό ματς με την Μπασκόνια και έτσι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να κάνουν προπόνηση. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν μία δεκάλεπτη συνομιλία και φωτογραφήθηκαν στο κέντρο του κορτ. 

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει στην πρώτη αναμέτρηση της διοργάνωσης, με αντίπαλο τον Άλβαρο Γκιγιέν στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (04/02) κι έπειτα θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Μιχάλη Περβολαράκη με τον Αντρές Αντράντε.

Τσιτσιπάς και Αγραβάνης/ ©Sportal.gr
Τσιτσιπάς και Αγραβάνης/ ©Sportal.gr