Οι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς ανέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)

Οι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς ανέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)

Sportal newsroom 20:23 - 15.09.2023
Μία... μεγάλη συνάντηση. Οι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς ανέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος σε χαλαρή διάθεση απάντησε σε όλα.

Η Βουλιαγμένη, το ατέλειωτο gaming με τον Νικ Κύργιο και ένα πανηγύρι στην Καρδίτσα. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα τρία πράγματα με τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακρίθηκε από τους Τσιτσιπάς Χούλιγκανς σε μία διαφορετική συνέντευξη. Ο 25χρονος τενίστας προσκάλεσε τους διαχειριστές της χιουμοριστικής σελίδας στο US Open και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αγαπημένο μέρος στην Ελλάδα για διακοπές

«Βουλιαγμένη, σπίτι».

Πόσο δύσκολο είναι για ένα αθλητή του δικού σου επιπέδου να είναι «οκ» στην προσωπική του ζωή;

«Δεν είναι και οφείλω να πω πως έχει το δικό του εμπόδιο, αυτό το μέρος της ζωής μου, το οποίο έχω ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό, είναι πιο φυσιολογικό για εμένα τώρα που το κατανοώ καλύτερα».

Έχεις κάνει τη δουλειά σου σε ένα κομμάτι της οικογενειακής εργασίας, δουλεύεις με την οικογένειά σου, πόσο δύσκολο είναι αυτό;

«Δεν είναι δύσκολο, πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο αν μπορείς να το κάνεις μαζί με την οικογένειά σου, είναι κάτι μαγευτικό σε καθημερινή βάση, το γεγονός ότι περνάω πολλές όμορφες στιγμές εντός και εκτός κορτ με τους δικούς μου ανθρώπους, τον αδερφό μου Πέτρο, το κάνει πολύ ξεχωριστό και έχουμε στόχο μια ημέρα να τα "σπάσουμε" όλα στο μονό και στο διπλό».

Είναι αλήθεια ότι ο Ναδάλ φοβήθηκε εμάς και δεν ήρθε;

«Είναι ψέματα»

Πανηγύρι στην Καρδίτσα ή τζαζ μπαρ στη Νέα Υόρκη;

«Και τα δύο είναι συναρπαστικά, πάμε για το ντόπιο πανηγύρι στην Καρδίτσα»

Μια νύχτα έξω με τον Μεντβέντεφ ή video games με τον Κύργιο;

«Πιο πλάκα έχει το video games με τον Κύργιο, εκατό τοις εκατό»

Πηγαίνεις για 5Χ5 με τον Μέσι ή ανοίγει Harrods στην Αθήνα;

«5Χ5 με τον Μέσι»

Υπάρχει κάποιο tweet για το οποίο έχεις μετανιώσει;

«Για εμένα το twitter είναι περισσότερο σαν παιχνίδι, μου αρέσει να παίζω με τα λόγια και τις λέξεις, ένα από αυτά που μετάνιωσα λίγο, αν και ακόμα το πιστεύω, είναι το tweet για τη Βουλιαγμένη, ότι πρέπει να γίνει ανεξαρτοποιημένο κράτος»

Αν δεν ήσουν παίκτης του τένις, τι δουλειά θα έκανες;

«Επαγγελματίας χούλιγκαν»