Τσιτσιπάς: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»
i

© printscreen

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Sportal newsroom 19:45 - 17.10.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε όσους θεωρούν ότι έχει παραμελήσει το τένις.

Έτοιμος για απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση δηλώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών βρίσκεται στην Αμβέρσα για το 250άρι τουρνουά της πόλης του Βελγίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου. Ο 25χρονος τενίστας ρωτήθηκε και για εκείνους που θεωρούν ότι έχει παραμελήσει το τένις.

«Προπονούμαι πιο σκληρά από ποτέ στην καριέρα μου. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, το κάνω μόνο για τον εαυτό μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πως είμαι σε θέση να ανακτήσω το επίπεδό μου και το πιστεύω», σημείωσε σχετικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών βρίσκεται στην Αμβέρσα μαζί με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαγείρεψε για την Ισπανίδα τενίστρια διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει. Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις του στο διπλό.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι επικεφαλής του ταμπλό στο μονό και περνάει με μπάι στη φάση των «16» του τουρνουά, όπου θα βρει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Nτόμινικ Στρίκερ και τον Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ. Θυμίζουμε ότι ο Ελβετός τον είχε νικήσει στον δεύτερο γύρο του US Open!

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει πιθανότατα έναν εκ των Γιάνικ Χάνφμαν και Ντόμινικ Τιμ, ενώ στα ημιτελικά λογικά θα συναντήσει Αρτούρ Φις ή Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ψάχνει βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στο ATP Finals στο Τορίνο.