Εκτός προημιτελικών ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό της Μαγιόρκα

Πέτρος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Εκτός προημιτελικών ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό της Μαγιόρκα

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Μπαρτ Στίβενς αποκλείστηκαν στον πρώτο τους αγώνα στο διπλό του τουρνουά της Μαγιόρκα.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Μπαρτ Στίβενς αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά του τουρνουά του διπλού στη Μαγιόρκα. Ο Έλληνας τενίστας με τον Ολλανδό συμπαίκτη του ηττήθηκαν με 6-7(5), 7-5, 10-7 από τους Ζίλε/Βλιγέν και τέθηκαν εκτός συνέχειας.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς με τον Ολλανδό συμπαίκτη του έκαναν καλή εμφάνιση. Ωστόσο, οι δύο τενίστες είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ζευγάρι που είναι στο Νο.2 του ταμπλό της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ αφού δεν έγινε κάποιο μπρέικ. Εκεί, το ελληνοολλανδικό δίδυμο προηγήθηκε με 6-3 και τελικά το κατέκτησε με 7-5. Στο δεύτερο σετ, οι Βέλγοι έκαναν μπρέικ σε κρίσιμο σημείο και οδήγησαν την αναμέτρηση σε ματς τάι μπρέικ.

Στο φινάλε του ματς οι Ζιλέ/Βλιγέν πήραν διαφορά ενός μίνι μπρέικ, κάτι που έκανε τη διαφορά. Οι δύο Βέλγοι πήραν τη νίκη μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά αγώνα. Στα προημιτελικά, οι Ζιλέ/Βλιγέν θα αντιμετωπίσουν είτε τους Τζέισον Κούμπλερ/Λουκ Σαβίλ είτε τους Ναθάνιελ Λάμονς/Τζέισον Γουίθροου.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα ανέβει στο Νο.108 των διπλών. Ο αδερφός του Στέφανου δείχνει ικανός για να κάνει το μεγάλο άλμα και να καθιερωθεί.

Σημειώνεται ότι στο τουρνουά του διπλού θα λάβει μέρος και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών με συμπαίκτη τον Φελιθιάνο Λόπεθ. Οι δύο αθλητές θα αντιμετωπίζουν τους Σαντιάγο Γκονζάλεθ και Εντουάρντ Ροζέ που είναι στην κορυφή του ταμπλό. Ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του, Στέφανο στο διπλό του Wimbledon, που ξεκινάει στις 3 Ιουλίου.