Η έκπληξη του Τσιτσιπά στην Μπαντόσα για τα γενέθλιά της και η εντυπωσιακή τούρτα (pic)

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Η έκπληξη του Τσιτσιπά στην Μπαντόσα για τα γενέθλιά της και η εντυπωσιακή τούρτα (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:15 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 16.11.2023

Η Πάουλα Μπαντόσα γιόρτασε τα γενέθλιά της, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να της ετοιμάζει μία ξεχωριστή έκπληξη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει αρκετά την αθλητική επικαιρότητα κι όχι μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χθες (15/11), η αγαπημένη του 25χρονου Έλληνα τενίστα γιόρτασε τα γενέθλιά της, με τον ίδιο να της ετοιμάζει μία ξεχωριστή έκπληξη. 

Συγκεκριμένα, η Ισπανίδα αθλήτρια συμπλήρωσε το 26ο έτος της ηλικίας της και το γιόρτασε σβήνοντας μία εντυπωσιακή τούρτα. Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν παρέλειψε να της δώσει δημόσια ευχές μέσω των social media, αναρτώντας κάποια βίντεο. 

Σε ένα από αυτά, η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκεται με μία ρακέτα στο χέρι, με τον Τσιτσιπά να γράφει χαρακτηριστικά κάτω από το post: «Χρόνια πολλά πολεμίστριά μου! Σε αγαπώ».

Η Μπαντόσα μιλά για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά και εξηγεί τι την έχει πληγώσει αφάνταστα

Η Πάουλα Μπαντόσα, μιλώντας στην Ισπανική εφημερίδα «El Pais», έβγαλε το παράπονο της για όσα σχόλια έχουν ακουστεί για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την επιρροή που έχει πάνω του: «Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. 

Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει. Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.