Τσιτσιπάς: «Θα επιστρέψω δυνατότερος τη νέα σεζόν»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Τσιτσιπάς: «Θα επιστρέψω δυνατότερος τη νέα σεζόν»

Μήνυμα ανάκαμψης μετά τον τραυματισμό του στο ATP Finals έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τραυματίστηκε στο ματς με τον Χόλγκερ Ρούνε και εγκατέλειψε τον αγώνα μετά την ολοκλήρωση του τρίτου γκέιμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποδέχεται από οστικό οίδημα στην πλάτη. Με μήνυμά του στο instagram, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει δυνατότερος.

«Η σεζόν μου τελείωσε πολύ διαφορετικά από ότι ήλπιζα. Παρά τη σκληρή δουλειά που κάναμε με την ομάδα μου για να είμαι σε θέση να αγωνιστώ σήμερα και την υπόλοιπη εβδομάδα. Είμαι απογοητευμένος που πρέπει να αποσυρθώ από το ATP Finals.

Αυτές οι τελευταίες μέρες αγώνων και προπονήσεων περιλάμβαναν δυσφορία στην πλάτη μου και αμέτρητες συζητήσεις με την ομάδα μου, αλλά ήθελα πραγματικά να βγω έξω και να δώσω τα πάντα στο γήπεδο, κάτι που έκανα αφού έλαβα το πράσινο φως από την ιατρική μου ομάδα.

Δουλέψαμε τόσο σκληρά για αυτό το τουρνουά όλο το χρόνο. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Δεσμεύομαι να επιστρέψω δυνατότερος την επόμενη σεζόν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για όλη την στήριξη σας φέτος.

Καλή τύχη στους Ρούνε, Ρούμπλεφ, Σίνερ, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Αλκαράθ και Τζόκοβιτς για το υπόλοιπο της εβδομάδας!», σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.