Ο Γκασκέ πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην Στουτγκάρδη

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Γκασκέ πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην Στουτγκάρδη

Sportal newsroom 20:01 - 12.06.2023

Τον Ρισάρ Γκασκέ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Ο Ρισάρ Γκασκέ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Ο έμπειρος Γάλλος επιβλήθηκε με 7-6(2), 6-4 του Κρίστοφερ Γιούμπανκς και έκλεισε το ραντεβού με τον καλύτερο Έλληνα τενίστα.

Ο 37χρονος Γάλλος δεν αντιμετώπισε προβλήμα στο ματς. Ο Γκασκέ θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Οι δύο τενίστες έχουν από μία νίκη στο μεταξύ τους head to head.

Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός, με τον Τσιτσιπά να είναι πλέον σταθερά στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γκασκέ θα αντιμετώπιζε τον Τσιτσιπά στο 1000άρι τουρνουά του Μαϊάμι, αλλά ο Γάλλος αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στουτγκάρδης προκρίθηκε ο Λορέντζο Σόνεγκο. Ο Ιταλός απέκλεισε συμπατριώτη του Ματέο Μπερετίνι, που πέρσι είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Πρόκριση και για τον Λορέντζο Μουζέτι που νίκησε τον Μπόρνα Γκόζο με 7-6(4), 6-3 και θα αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο. Θετική πρεμιέρα έκανε και ο Γίρι Λεχέτσκα που επιβλήθηκε με 4-6, 6-3, 6-4 του Μάρκος Γκιρόν και θα παίξει στον δεύτερο γύρο με τον Φράνσις Τιάφο.