Ο Τσιτσιπάς κέρδισε στοίχημα κόντρα σε εκατομμυριούχο και δώρισε 10 χιλιάδες δολάρια σε φιλανθρωπική οργάνωση

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε στοίχημα κόντρα σε εκατομμυριούχο και δώρισε 10 χιλιάδες δολάρια σε φιλανθρωπική οργάνωση

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:19 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 25.10.2023

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που δώρισε 10 χιλιάδες ευρώ στην οργάνωση «Μαζί με το Παιδί».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 10 χιλιάδες δολάρια σε στοίχημα που έβαλε με τον εκατομμυριούχο Ιμάν Γκάτζι. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε ένα κλειστό κορτ.

Ο Γκάτζι προκάλεσε τον Στέφανο Τσιτσιπά με χρηματικό έπαθλο 10 χιλιάδες δολάρια. Ο εκατομμυριούχος είπε ότι αν δεν καταφέρει να επιστρέψει ένα από τα 20 σερβίς που θα επιχειρούσε ο Έλληνας τενίστας θα έχανε αυτόματα 10 χιλιάδες δολάρια.

Όπως φάνηκε και στο σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Ιμάν Γκάτζι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σέρβιρε με μεγάλη επιτυχία. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δώρισε τα χρήματα του στοιχήματος στην οργάνωση «Μαζί για το παιδί».

Αυτή την περίοδο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στη Βιέννη. Στην πρεμιέρα του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με με 7-6(5), 6-4 του Ντόμινικ Τιμ και προκρίθηκε στη φάση των «16» όπου θα παίξει με τον Τόμας Μάχατς. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατέκτησε τον τίτλο στην Αμβέρσα στο τουρνουά του διπλού με παρτενέρ τον αδερφό του, Πέτρο.

«Προσπαθώ να βελτιωθώ λίγο, δεν ξέρω ακριβώς πού είμαι τώρα», είπε σε ερώτηση για την κατάστασή του μετά το τέλος του ματς με τον Τιμ. «Κάθε ματς που μπορώ να παίζω με βοηθάει να καταλάβω ποιες είναι οι δυνατότητές μου, πώς μπορώ να διαχειρίζομαι κάποιες καταστάσεις. Θέλω να παίξω ματς, πολλά και καλά ματς. Θέλω να τελειώσω το 2023 και να μπορώ να πω ότι έχω παίξει πολλά ματς, ότι έχω σπρώξει τον εαυτό μου και έχω προσπαθήσει για το καλύτερο. Αυτός είναι ο στόχος μου», συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.