Ζητάει μηδενισμό του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός - Κύρια και όχι πρόσθετη η παρέμβασή του

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

©Intime

Ζητάει μηδενισμό του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός - Κύρια και όχι πρόσθετη η παρέμβασή του

Sportal newsroom 11:22 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 25.10.2023

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση ενόψει της απολογίας του Ολυμπιακού την Πέμπτη (26/10, 10:30), και ζητάει τον μηδενισμό των «ερυθρολεύκων» στο ματς, μετά τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ντέρμπι το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το πρωί της Πέμπτης (26/10, 10:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ ύστερα από ρίψη κροτίδας.

Ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πως λειτούργησε ακριβώς όπως έπρεπε στο Φάληρο. Aπό το «τριφύλλι» μάλιστα θα παρέμβουν, ζητώντας την εφαρμογή του κανονισμού.

Μάλιστα, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης, οι «πράσινοι» το πρωί της Τετάρτης (25/10) κατέθεσαν κύρια παρέμβαση στην υπόθεση, προκειμένου να είναι παρόντες στα γραφεία της Λίγκας. Κάτι που θα αποφασιστεί εντός ημέρα. Το πιθανότερο σενάριο βέβαια είναι πως αυτό θα γίνει από τη στιγμή που έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση.

Παναθηναϊκός: Δεν κινδυνεύει με τιμωρία - Κάνει παράσταση στην εκδίκαση της Πέμπτης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:59 - 24.10.2023

Παναθηναϊκός: Δεν κινδυνεύει με τιμωρία - Κάνει παράσταση στην εκδίκαση της Πέμπτης

Ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πως λειτούργησε ακριβώς όπως έπρεπε στο Φάληρο. Θα παρέμβουν από το Τριφύλλι ζητώντας την εφαρμογή του κανονισμού.

Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα υποστηρίξουν την θέση τους ότι υπάρχει υπαιτιότητα του Ολυμπιακού για την διακοπή της αναμέτρησης από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και θα ζητήσουν τον μηδενισμό των Πειραιωτών αι την κατοχύρωση του ματς υπέρ του Παναθηναϊκού.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως αναφέρουν πως η παρέμβαση θα γίνει την Πέμπτη (26/10). Αύριο ο αθλητικός δικαστής θα παραλάβει την παρέμβαση και θα αποφασίσει αν θα την κάνει δεκτή. Σήμερα δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί δεν υπάρχει εκδίκαση.