Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στο Ακαπούλκο, αλλά κατάφερε να δωρίσει 15.000 δολάρια σε πληγέντες!

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στο Ακαπούλκο, αλλά κατάφερε να δωρίσει 15.000 δολάρια σε πληγέντες!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Ντε Μινόρ (1-2), ωστόσο με τους 16 άσους στη διοργάνωση η προσφορά του ήταν σπουδαία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε το Ακαπούλκο, ωστόσο η προσφορά του ήταν σημαντική!

Έπειτα από μία αναμέτρηση που κράτησε δύο ώρες και εννιά λεπτά, ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-1 σετ (1-6, 6-2, 6-3) στον μεταξύ τους προημιτελικό κι έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό.

Μπορεί ο «Στεφ» να παρουσίασε το κακό του πρόσωπο, ωστόσο αυτό που αφήνει πίσω του είναι πιο σημαντικό απ΄ όλα. Πριν την έναρξη του τουρνουά, ο ίδιος είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες πως θα δωρίζει 1.000 δολάρια για κάθε του άσο στους πληγέντες του φονικού τυφώνα Otis, που χτύπησε το Μεξικό τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο 25χρονος αθλητής κατάφερε συνολικά στο Ακαπούλκο να μετρήσει 15 άσους στα τρία παιχνίδια που έδωσε, με αποτέλεσμα το ποσό της δωρεάς να φτάνει τα 15.000 δολάρια (1.387 ευρώ).

Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, είτε από τον τυφώνα, είτε από διάφορες ασθένειες που κόλλησαν μετέπειτα. Η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με μία τρομερή καταστροφή και σίγουρα η ενέργεια του Στέφανου Τσιτσιπά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της ήττας, τα πολλά και αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά στο δεύτερο και τρίτο σετ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί ο 25χρονος αθλητής να χρειάστηκε μόλις 29 λεπτά για να πάρει το πρώτο σετ με 6-1, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)
SPORT+

12:13 - 27.02.2024

Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)

Η εθισμένη στο σεξ, Μελίσα Σάτα δεν είναι πια ζευγάρι με τον φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Ματέο Μπερετίνι. Ο τενίστας μάλιστα ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι οι δύο τους έβαλαν τέλος στην «έντονη σχέση τους», όπως την χαρακτήρισε.

Ο Ντε Μινόρ άντεξε στην πίεση, έβγαλε αντίδραση και κατέκτησε το δεύτερο σετ με 6-3, κάνοντας μάλιστα τρία break στα σερβίς του «Στεφ». Στη συνέχεια ο Αυστραλός έκανε ακόμη ένα break, πήρε το προβάδισμα (3-2) και κράτησε το σερβίς του για το 4-2 με αποτέλεσμα να πάρει το πάνω χέρι για τη νίκη.