Ταξίδεψαν μαζί οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς (pic)

Ταξίδεψαν μαζί οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:29 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 24.02.2024

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψαν με την ίδια πτήση για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου θα πάρουν μέρος στο Indian Wells.

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς συναντήθηκαν στον…αέρα για το δρόμο προς την Καλιφόρνια, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο 1000άρι ATP (6 Μαρτίου).

Οι δυο θρύλοι του παγκόσμιου τένις βρισκόντουσαν στην Ισπανία τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Σέρβος τενίστας, προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες στη Μαρβέγια περνώντας παράλληλα κι αρκετό χρόνο με την οικογένειά του, ενώ ο Ισπανός επίσης με την οικογένειά του στη Μαγιόρκα.

Ο Ναδάλ, ο οποίος αποσύρθηκε από το Australian Open λόγω τραυματισμού, αλλά και από την Ντόχα, δείχνει να έχει αναρρώσει πλήρως και αφού κάνει μια στάση στο Λας Βέγκας (3 Μαρτίου) για το παιχνίδι επίδειξης με τον Κάρλος Αλκαράθ, αμέσως μετά θα κάνει την επίσημη επιστροφή του στο Indian Wells.

Από την άλλη ο «Νόλε» αφού έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από τη Μελβούρνη, όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, επιστρέφει στην ενεργό δράση η οποία ξεκινάει από το Indian Wells.

Παροξυσμός: Το σοκαριστικό ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι φίλαθλοι που θα δουν το φιλικό Ναδάλ-Αλκαράθ για πριβέ μαθήματα
ΤΕΝΙΣ

21:25 - 22.02.2024

Παροξυσμός: Το σοκαριστικό ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι φίλαθλοι που θα δουν το φιλικό Ναδάλ-Αλκαράθ για πριβέ μαθήματα

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Κάρλος Αλκαράθ θα δώσουν φιλικό αγώνα και ορισμένοι τυχεροί και... πλούσιοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πριβέ μαθήματα από τους Ισπανούς τενίστες.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί κατά τη διάρκεια της πτήσης και δημοσίευσαν τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ο Σέρβος τενίστας έγραψε στη λεζάντα: «Πολύ καλή παρέα στο δρόμο για τις ΗΠΑ».