Τσιτσιπάς: «Σημαίνει πολλά η υποστήριξη του κόσμου»
i

© Intime

Τσιτσιπάς: «Σημαίνει πολλά η υποστήριξη του κόσμου»

Sportal newsroom 18:15 - 03.02.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Λιοσίων για τους αγώνες του Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Λιοσίων για τους αγώνες του Davis Cup. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε 6-3, 6-4 τον Μάριους Κόπιλ και άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα στο tie με τη Ρουμανία.

«Παιδιά ευχαριστώ, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, για εμάς σημαίνει πολλά η υποστήριξή σας.

Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας μετά, με σωστές και μεγάλες αποφάσεις θα πρέπει να βγούμε νικητές στη σειρά. Ήταν καλός αγώνας, κράτησα το σερβίς σε δύσκολες καταστάσεις. Ο αντίπαλός μου έχει παίξει μεγάλα ματς στο tour, είναι ένας τίμιος παίκτης με καλά όπλα στο παιχνίδι του. Είμαι ευχαριστημένος που κράτησα το σερβίς μου, απέφυγα τις δύσκολες καταστάσεις και με δύο μπρέικ πήρα τη νίκη», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }