Ο τελικός ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Σίνερ έκανε ρεκόρ τηλεθέασης

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Ο τελικός ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Σίνερ έκανε ρεκόρ τηλεθέασης

Η σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Γιάνικ Σίνερ βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεθέασης στην Ιταλία.

Ο τελικός στο Τορίνο και η νίκη του Τζόκοβιτς αποτέλεσαν τα κορυφαία νούμερα στην ιστορία των τηλεοπτικών μεταδόσεων της Ιταλίας!

Συγκεκριμένα, ο τελικός του ATP Finals ανάμεσα στον «Νόλε» και τον Γιάνικ Σίνερ κατέγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πιο εμπορικός στην Ιταλία, στην ιστορία, όσον αφορά στο τένις.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, περίπου 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα από την τηλεόραση, καθώς ο παροξυσμός των Ιταλών για τον... δικό τους Γιάνικ Σίνερ ήταν μεγάλος.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του τελικού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε την αντίσταση του Γιανίκ Σίνερ και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και κατέκτησε τον τίτλο στο ATP Finals. Ο Σέρβος πρωταθλητής, έφτασε τα επτά τρόπαια στην εν λόγω διοργάνωση και ξεπέρασε τα έξι του Ρότζερ Φέντερερ, όντας πλέον, ο πολυνίκης του θεσμού.

Μεταξύ άλλων, ο 36χρονος τενίστας έφτασε τους 98 τίτλους συνολικά και σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν μία από τις καλύτερες της καριέρας του.

Τζόκοβιτς: «Όλα όσα μου συνέβησαν πέρυσι έγιναν καύσιμο για μένα - Πέτυχα τους στόχους μου αλλά απομένει ακόμα ένας τελικός»
ΤΕΝΙΣ

12:16 - 19.11.2023

Τζόκοβιτς: «Όλα όσα μου συνέβησαν πέρυσι έγιναν καύσιμο για μένα - Πέτυχα τους στόχους μου αλλά απομένει ακόμα ένας τελικός»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία και μίλησε για την εκπληκτική του σεζόν, το ματς με τον Κάρλος Αλκαράθ και τον τελικό που ακολουθεί με τον Γιάνικ Σίνερ.

«Αυτή τη χρονιά ήταν πολύ ξεχωριστό, γιατί ο Γιανίκ, ως ένας Ιταλός που αγωνιζόταν εδώ το άθλημά μας πήρε μεγάλη στήριξη, ήταν απίθανο. Σας ευχαριστώ που μας ακολουθείτε σ' αυτή τη μεγάλη σεζόν, που ήταν μια από τις καλύτερες που είχα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που είναι μέρος του αθλήματός μας. Έχουμε μια από τις μεγαλύτερες σεζόν στον αθλητισμό, παίζουμε από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο και έχουμε πολλά τουρνουά σε όλο τον κόσμο», ήταν τα λόγια του 36χρονου τενίστα.