Τζόκοβιτς: «Περισσότερο χρόνο περνάω στην τουαλέτα παρά στο court»

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

PrtScr

Τζόκοβιτς: «Περισσότερο χρόνο περνάω στην τουαλέτα παρά στο court»

Sportal newsroom 15:37 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 03.11.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τα στομαχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του επί του Τάλον Χρίεκσπορ μίλησε για τα προβλήματα που έχει με το στομάχι του και δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στο επίπεδο που μας έχει συνηθίσει.

«Τις τελευταίες 3 ημέρες ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα με το στομάχι μου και απλά δεν νιώθω καθόλου καλά. Είναι δύσκολο να έχεις καθαρό μυαλό όταν περνάς τον περισσότερο χρόνο στο κάθισμα της τουαλέτας παρά στο court. Τα επίπεδα ενέργειας ήταν πολύ χαμηλά τις τελευταίες ημέρες, αλλά το πάω μέρα-μέρα. Σήμερα (σ.σ Πέμπτη) ήταν ίσως η χειρότερη μέρα, οπότε αύριο (σ.σ Παρασκευή) νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα» ανέφερε ο Σέρβος τενίστας. 

«Με αυτό που είπα δεν θέλω να αφαιρέσω τίποτα από την απόδοσή του αντιπάλου μου. Δεν έχασε το επίπεδο του τένις του σε κανένα σημείο του αγώνα. Ίσως στο 3ο set να έκανε μερικά λάθη, αλλά έπαιζε γενικά σε πολύ υψηλό επίπεδο και αξίζει τα εύσημα γι’ αυτήν την εμφάνιση. Αν κέρδιζε σήμερα θα το άξιζε 100%» πρόσθεσε ο Νόλε για το χθεσινό ματς.