Σοβαρό επεισόδιο Τζόκοβιτς και… φιλάκια σε Άγγλους οπαδούς: «Πάτε σπίτια σας και πέστε για ύπνο» (vid)

Σοβαρό επεισόδιο Τζόκοβιτς και… φιλάκια σε Άγγλους οπαδούς: «Πάτε σπίτια σας και πέστε για ύπνο» (vid)

Κώστας Τόπας 11:49 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 24.11.2023

Μετά τη νίκη του σε δύο σετ εναντίον της Κάμερον Νόρι στα προημιτελικά του Davis Cup, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιτέθηκε στους Βρετανούς οπαδούς για την συμπεριφορά τους.

Αφού κέρδισε τον Κάμερον Νόρι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε την ψυχραιμία του με τους Άγγλους οπαδούς που ήταν παρόντες στις εξέδρες καθώς τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μετά τον αγώνα.

«Μάθετε να σέβεστε τους παίκτες»

«Μάθετε να σέβεστε τους παίκτες, να συμπεριφέρεστε σωστά, να σέβεστε τον κόσμο, σκάστε», είπε, υψώνοντας τη φωνή του και δείχνοντας χειρονομίες προς μια ομάδα οπαδών πίσω από την καρέκλα του διαιτητή. Άλλοι Βρετανοί θεατές μεταξύ των περίπου 5.000 παρευρισκομένων τους ζήτησαν επίσης να κάνουν ησυχία, γιατί ήθελαν να ακούσουν τι έλεγε ο Τζόκοβιτς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Σέρβος ήταν ήδη εκνευρισμός κι έστελνε μερικά σαρκαστικά φιλιά στον κόσμο, ως απάντηση στον σάλο όταν κέρδισε το πρώτο σετ. Χειρονομίες τις οποίες εξήγησε αργότερα σε συνέντευξη Τύπου.

«Στο Davis Cup, είναι φυσιολογικό για τους οπαδούς να ξεπερνούν τα όρια, αλλά αντιδρούμε κι εμείς», εξήγησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και συνέχισε λέγοντας: «Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά εγώ θα αντιδράσω. Στο τέλος, προσπαθούσα να μιλήσω και άρχισαν να παίζουν ντραμς επίτηδες και προσπαθούσαν να με ενοχλού όλο το ματς. Έτσι και μίλησα».

Η ζωή του Νόβακ Τζόκοβιτς | Ep2

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!