Ο Τζόκοβιτς με πατερίτσες: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η εγχείρησή μου πήγε καλά»

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

©Τwitter: Novak Djokovic

Ο Τζόκοβιτς με πατερίτσες: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η εγχείρησή μου πήγε καλά»

Κώστας Τόπας 14:25 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 06.06.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσω social media ανέφερε ότι το χειρουργείο στο γόνατο πήγε καλά και ανήρτησε μια φωτογραφία με την ομάδα του, κρατώντας πατερίτσες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση μηνίσκου. Επίσημα ακόμα ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο (μέχρι τη Δευτέρα που θα τον προσπεράσει στη λίστα ο Γιανίκ Σίνερ), έπρεπε να πάρει γρήγορα μια απόφαση και τελικά με τον χρόνο να πιέζει, ο Σέρβος τενίστας αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 37χρονος χειρουργήθηκε την Τετάρτη (05/06) στο Παρίσι και πλέον επιδιώκει να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, στις 26 Ιουλίου. Ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας παραμένει χωρίς τρόπαιο το 2024, μετά από μια από τις πιο κυρίαρχες σεζόν της λαμπερής καριέρας του το 2023, κατά την οποία κέρδισε τρεις από τους τέσσερις τίτλους «Grand Slam».

«Τη χθεσινή μέρα έπρεπε να πάρω μερικές δύσκολες αποφάσεις, μετά από τη ρήξη μηνίσκου που έπαθα στο τελευταίο ματς μου. Ακόμα το επεξεργάζομαι αλλά με χαρά ενημερώνω ότι το χειρουργείο πήγε καλά. Είμαι ευγνώμων για την ομάδα των γιατρών που είναι στο πλευρό μου, αλλά και για τη φοβερή στήριξη που έχω λάβει από τους θαυμαστές μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι υγιής και σωματικά έτοιμος να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν στο court.

H αγάπη μου γι' αυτό το άθλημα είναι δυνατή και η επιθυμία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο είναι αυτή που με κάνει να συνεχίζω. Πάμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media.

Ο πρώην νούμερο 1 του κόσμου θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες ανάρρωσης, κάτι που θα τον κρατήσει μακριά από το Wimbledon του Λονδίνου (1-14 Ιουλίου). Παρόλα αυτά, αν το γόνατό του αναρρώσει γρήγορα, θα επιδιώξει να επιστρέψει στο Porte d'Auteuil στα τέλη Ιουλίου, αυτή τη φορά για να κερδίσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.