Χατσάνοφ στον Τσιτσιπά εν όψει Τζόκοβιτς: «Πρέπει να συμβουλευτεί τον Μεντβέντεβ»
i

Ο Κάρεν Χατσάνοφ/© Photo by Will Murray/Getty Images

Χατσάνοφ στον Τσιτσιπά εν όψει Τζόκοβιτς: «Πρέπει να συμβουλευτεί τον Μεντβέντεβ»

Πάνος Μαλακτάρης • 14:19 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Αμέσως μετά τη λήξη του μεταξύ τους ημιτελικού, ο Ρώσος τενίστας προέτρεψε τον Στέφανο Τσιτσιπά να μιλήσει με τον Μεντβέντεφ ώστε ο τελευταίος να του πει πώς είχε κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο 26χρονος Χατσάνοφ έχει μόλις ηττηθεί στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν, ωστόσο αυτό δεν έδειξε να του χαλάει την καλή του διάθεση. Επιπρόσθετα, είχε και μια συμβουλή να δώσει στον Στέφανο ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής (19/1). 

Αφού αναφέρθηκε -συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του- στη νέα γενιά τενιστών, αναφέρθηκε με τον τρόπο του και στον επικέιμενο μεγάλο τελικό του τουρνουά: «Κανείς από τη γενιά μας δεν έχει νικήσει τον Νόβακ σε κάποιο Γκραν Σλαμ, εκτός από τον Ντανίλ (Μεντβέντεφ), ο οποίος το κατάφερε στον τελικό του US Open. Ίσως ο Στέφανος θα πρέπει να πάρει τηλέφωνο τον Ντανίλ και να τον ρωτήσει τι έκανε εκείνη τη μέρα. Δεν ξέρω αν θα γίνει τελικά αυτό, αλλά πείτέ το του μόλις έρθει για τη συνέντευξη τύπου»

Σίγουρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και τι να προσέξει, με το έργο του να είναι σαφώς δύσκολο απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσουμε μια πραγματικά μεγάλη μάχη το πρωί της Κυριακής, είτε μιλήσει με τον Μεντβέντεφ ο Στέφανος, είτε όχι.