Άρης: Οριστική συμφωνία με Κάρλσον- Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Κάρλσον

i

© Photo by Nils Petter Nilsson/Getty Images

Άρης: Οριστική συμφωνία με Κάρλσον- Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Αλέξης Σαββόπουλος 12:45 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 11.07.2023

Deal done ανάμεσα στον Άρη και τον Σουηδό ακραίο επιθετικό που έρχεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και υπογραφές.

Σε οριστική συμφωνία με τον Νταβίντ Κάρλσον ήρθε ο Άρης ενεργοποιώντας τη βόμβα της απόκτησης του Σουηδού εξτρέμ. 

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο 29χρονος παίκτης έρχεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις ώστε να έχει δυο γεμάτες εβδομάδες με τη νέα του ομάδα, πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι ο Σουηδός είναι σε φουλ φόρμα αφού το πρωτάθλημα στην Ιαπωνία είναι σε εξέλιξη

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί στα τέσσερα τελευταία ματς αφού ζήτησε να φύγει, αλλά ήταν ενεργός ως τις 18 Ιουνίου που πραγματοποίησε την τελευταία του συμμετοχή. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα μικρό διάστημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Ο Κάρλσον με θητεία σε Γκέτεμποργκ και Νόρκεπινγκ στην πατρίδα του, στη Νόρτζελαντ, σε Σάντερλαντ και Κιλμάρνοκ σε Αγγλία και Σκοτία και φυσικά μια τριετία στη Σπάρτα Πράγας, θα γίνει από τις πιο ακριβές προσθήκες στο φετινό ρόστερ, με αρκετά υψηλές αποδοχές και η απόκτησή του συνιστά μια οικονομική υπέρβαση αφού ο Σουηδός είναι ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι.

 Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Θόδωρο Καρυπίδη επέμεναν πολύ το τελευταίο διάστημα, αφού θεωρούν τον Κάρλσον ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Άρη μεσοεπιθετικά αφού είναι ακραίος που και σκοράρει και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα
ΑΡΗΣ

10:12 - 09.07.2023

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα

Οι ομοιότητες των δυο ποδοσφαιριστών απο την Κεντρική Αμερική και η… φλέβα χρυσού που ελπίζει να έχει χτυπησει και πάλι ο Αρης.