Άρης: Άλλες δυο σίγουρα και βλέπουμε…

Ρόμπερτ Παλίκουτσα

i

©intime

Άρης: Άλλες δυο σίγουρα και βλέπουμε…

Αλέξης Σαββόπουλος 09:38 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 14.07.2023

Ποιες είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ανθρώπων του Άρη μετά τα διαδοχικά… χτυπήματα των τελευταίων ημερών. Ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη μεσοεπιθετικού.

Ο Άρης μετά από το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων δυο εβδομάδων έχει ήδη αποκτήσει μια.. ντουζίνα νέους παίκτες, αλλάζοντας σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του. Δεν σκοπεύει όμως να σταματήσει αφού μένουν ακόμη κάποια κενά προς κάλυψη, όπως ένας κεντρικός αμυντικός που θα έρθει να προστεθεί στους Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Αηδόνη και ένας ακόμη επιθετικός.

Αυτό το τελευταίο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το θέμα του Άντρε Γκρέι. Η επικείμενη άφιξη του Λόρεν Μορόν είναι λογικό ότι θα δημιουργήσει νέα δεδομένα και για τον Τζαμαϊκανό που θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα ως ο μοναδικός μέχρι σήμερα φορ. Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι, ίσως πιεστεί να βρει ομάδα και να αποχωρήσει. Στο ενδεχόμενο αυτό ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα κάνουν δυο σκέψεις. Είτε να αποκτηθεί ένας δεύτερος κλασικός φορ είτε ένας παίκτης που να μπορεί να αγωνιστεί και ως σέστερ φορ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κιτρινόμαυροι, τις τελευταίες μέρες έχουν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή από καλό πρωτάθλημα και ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Χωρίς να είναι ο κλασσικός φορ, έχει το γκολ. Το πλεονέκτημα στην περίπτωση που τους έχει προταθεί, είναι ότι ο παίκτης αυτός θα μπορεί να καλύψει και τη θέση «10» μέχρι να επιστρέψει ο Μάνου Γκαρθία από τον σοβαρό τραυματισμό του, κάτι που υπολογίζεται ότι θα συμβεί τον Οκτώβριο. Δεν είναι όμως μια εύκολη περίπτωση, όχι και η μοναδική.

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, ήδη ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει επαφές με 2-3 κεντρικούς αμυντικούς. Μετά την παραμονή του Μπράμπετς, ο Άρης δεν θα πάει σε μια… δαπανηρή κίνηση αλλά σε ένα στόπερ που θα συμπληρώνει τους δυο και θα είναι σε καλή ηλικία.