Άρης: Στην Ρουμανία πιθανότατα η ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου

Άρης: Στην Ρουμανία πιθανότατα η ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου

Αλέξης Σαββόπουλος 15:51 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 24.07.2023

Σε ουδέτερο γήπεδο λόγω του πολέμου δίνει τους ευρωπαϊκούς της αγώνες η Ντινάμο και πιο συγκεκριμένα στην Πολωνία. Το Βουκουρέστι η πιθανότερη έδρα.

Όπως και την περασμένη σεζόν στα προκριματικά του Conference League, έτσι και φέτος ο Άρης βρίσκει στο δρόμο του ομάδα από χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση ή εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας όπως η Γκόμελ από τη Λευκορωσία που είχε συναινέσει τα παιχνίδια με τον Άρη να διεξαχθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η Ντινάμο Κιέβου που τερμάτισε πέρσι στην 4η θέση του πρωταθλήματος έδωσε την περασμένη σεζόν έξι εντός έδρας παιχνίδια, αρχικά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου και αποκλείστηκε στα πλει-οφ από την Μπενφίκα και συνέχισε άλλα τρία ματς σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Και τα έξι αυτά παιχνίδια αναγκάστηκε να τα δώσει σε ουδέτερο έδαφος και πιο συγκεκριμένα την Πολωνία. 

Για την ακρίβεια χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά γήπεδα στην γειτονική χώρα. Το γήπεδο της Κρακόβια στην Κρακοβία, της Λέγκια στη Βαρσοβία και της Λοτζ στην ομώνυμη πόλη. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενούνται στην Ουκρανία αλλά και στην επίσημη σελίδα της, η Ντινάμο είχε ζητήσει να δώσει το πρώτο της παιχνίδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League στο γήπεδο της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Επομένως μένει να δούμε σε ποιο γήπεδο και σε ποια χώρα θα γίνει στις 17 του Αυγούστου ο επαναληπτικός, με πιθανότερη έδρα το νεότευκτο Rapid-Giulesti.