Αρης: Τρίτο και πιο αξιόπιστο τεστ κόντρα στη Μπότεφ
i

@arisfc

Αρης: Τρίτο και πιο αξιόπιστο τεστ κόντρα στη Μπότεφ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:41 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 02.07.2023

Ενα πιο σοβαρό αλλά και ξεχωριστό φιλικό αφού γίνεται στη μνήμη του Τόσκο, δίνουν οι κιτρινόμαυροι σήμερα στη Φιλιππούπολη με την Μπότεφ.

Τα δυο πρώτα φιλικά με την Μακάμπι Χάϊφα ήταν αφενός πολύ νωρίς στη σεζόν, είχαν καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και δεν προσφέρθηκαν για ασφαλή συμπεράσματα. Το σημερινό (2/7) τρίτο φιλικό του Αρη με την Μπότεφ στη Φιλιππούπολη είναι διαφορετική ιστορία. Η ομάδα του Τόλη Τερζή έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια της, έχουν σταδιακά ενσωματωθεί κι άλλοι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν από το Ισραήλ και σιγά-σιγά ο έλληνας τεχνικός θα αρχίσει να σκεφται και το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι στις 27 του μήνα.

Στη Βουλγαρία ταξίδεψαν και τα δυο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Αρη, ο Φράνκο Φεράρι και ο Κίκε Σαβέριο (ο δεύτερος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη) που λογικά όμως δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Κάτι που θα γίνει λογικά για τους Χουτεσιώτη, Αηδόνη και Φατόρε καθώς και τον Μπράμπετς που απουσίαζε λόγω Εθνικής.

Το φιλικό που θα διεξαχθεί (20:00) στο νεότευκτο γήπεδο της Μπότεφ γίνεται στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού της βουλγάρικης ομάδας Τόσκο Μποζατσίσκι που δολοφονήθηκε το 2020 στη Θεσσαλονίκη (μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οικογένειά του). Για το λόγο αυτό στο γήπεδο σήμερα θα βρεθούν όχι μόνο οι οργανωμένοι των δυο ομάδων αλλά πολύς κόσμος που θα ταξιδέψει και μεμονωμένα απο τη Θεσσαλονίκη.