Μπέτις και Αρης «καίγονται» για τον Μορόν
i

Loren©Twitter

Μπέτις και Αρης «καίγονται» για τον Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 10:25 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 11.07.2023

Αμφότερες επιθυμούν την άμεση λύση του συμβολαίου του 29χρονου επιθετικού. Ο Άρης γιατί πλησιάζουν τα παιχνίδια των προκριματικών του Conference League και η Μπέτις για να αδειάσει θέση στο ρόστερ.

Το διαζύγιο με τον Λόρεν Μορόν είναι μια από τις προτεραιότητες της Μπέτις και πιο συγκεκριμένα του αθλητικού της διευθυντή Ramón Planes. Σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο, η Μπέτις συναντήθηκε χθες (10/07) με τους εκπροσώπους του 29χρονου επιθετικού για να κλείσει τους όρους της αποχώρησής του. Αναφέρει μάλιστα ότι: «Ο παίκτης μπορεί να ενταχθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης, που βιάζεται να τον υπογράψει πριν από τα πρώτα παιχνίδια για το Conference League.

Μάλιστα ήταν προγραμματισμένο ότι ο Λόρεν δεν θα ταξίδευε καν στη Γερμανία, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με τους οικονομικούς όρους για να λυθεί η συνεργασία. Η Ρεάλ Μπέτις ήθελε ένα φιλικό διαζύγιο αλλά οι εκπρόσωποι του παίκτη ζήτησαν να καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στο έτος που απομένει στο συμβόλαιό του. Στη Μπέτις θεωρούν ότι όλα μπορούν να λυθούν με ένα ποσό που να ικανοποιεί και τους δύο, δίνοντας προτεραιότητα και στην προσπάθεια του επιθετικού ώστε ο σύλλογος να απελευθερώσει χώρο στο μπάτζετ του.

Η πρόθεση τόσο των Ισπανών που θέλουν να προχωρήσουν τις προσθήκες των Marc Roca και Hector Bellerín, αλλά και του Άρη είναι το συμβόλαιο του Μορόν να λυθεί αυτή την εβδομάδα και να μην πάρει άλλη παράταση. Ο Άρης πιέζει ώστε ο 29χρονος επιθετικός να ταξιδέψει το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη αφού πλησιάζουν τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Conference League και αν ούτε αυτή την εβδομάδα, υπάρχει εξέλιξη, τότε ο Παλίκουτσα θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.