Ο Γ. Αγγελόπουλος ζήτησε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού: «Σταματήστε, σταματήστε» (vid)

Ο Γ. Αγγελόπουλος ζήτησε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού: «Σταματήστε, σταματήστε» (vid)

Sportal newsroom 22:16 - 17.06.2023

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταματήσει υβριστικό σύνθημα.

Σε μία κίνηση με ιδιαίτερη σημειολογία προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού. Ο εκ των προέδρων της ομάδας του Πειραιά, πήρε τον λόγο πριν την απονομή του πρωταθλήματος.

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε τις δηλώσεις του με αναφορά στο μέχρι τέλους και την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ το 2019. Εκείνη την στιγμή, μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού ξεκίνησε υβριστικά συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε μέσω μικροφώνου να σταματήσουν οι ύβρεις.

«Το 2019 όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από το ΟΑΚΑ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας. Η απόφαση αυτή δεν ήξερε κανείς αν θα πετύχει. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται. Τώρα ξεκινάμε», σημείωσε ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού.

«Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ σήμερα. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου. Να σπάσουμε το ρεκόρ στα sold out τη νέα σεζόν. Γράφουμε ιστορία μαζί. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Είναι καιρός, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό σπίτι. Ο Ολυμπιακός αποκτά το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της φιέστας γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ.