Έριξε «βόμβα» ο Αγγελόπουλος: «Σπίτι του Ολυμπιακού το ΣΕΦ»
i

© Intime

Έριξε «βόμβα» ο Αγγελόπουλος: «Σπίτι του Ολυμπιακού το ΣΕΦ»

Sportal newsroom 21:49 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 17.06.2023

Όπως ανακοίνωσε ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, το ΣΕΦ περνάει στα χέρια της ομάδας του Πειραιά.

Στα χέρια του μπασκετικού Ολυμπιακού περνάει το ΣΕΦ. Όπως ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της φιέστας της ομάδας για την κατάκτηση του νταμπλ, το φαληρικό γήπεδο θα είναι επίσημα «σπίτι» των Πειραιωτών.

«Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ σήμερα. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου. Να σπάσουμε το ρεκόρ στα sold out τη νέα σεζόν. Γράφουμε ιστορία μαζί. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Είναι καιρός, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό σπίτι. Ο Ολυμπιακός αποκτά το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της φιέστας γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό. Το ιστορικό φαληρικό γήπεδο εγκαινιάστηκε το 1985 και αποτελεί έδρα της ομάδας μπάσκετ του Πειραιά από τις αρχές του 1990.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι αλλαγές που θα γίνουν στο ΣΕΦ προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδας του Πειραιά. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 11.640 θεατές. 

«Το 2019 όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από το ΟΑΚΑ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας. Η απόφαση αυτή δεν ήξερε κανείς αν θα πετύχει. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται. Τώρα ξεκινάμε», σημείωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.