Εκτός ο Καμπενγκέλε για την ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου

Μφιόντου Καμπενγκέλε

i

@AEKBC

Εκτός ο Καμπενγκέλε για την ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου

Χρήστος Τσάλτας 15:29 - 13.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό των Λιοσίων (17:15), με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε να μένει εκτός 12άδας για την Ένωση.

Με στόχο να διατηρήσει τον καλό ρυθμό των τελευταίων αγώνων η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό των Λιοσίων. Η Ένωση μετράει 2 νίκες σε 5 αγώνες, όλους στο «σπίτι» της και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μετά την επικράτηση απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν, στην Πολωνία, για το BCL.

Η 12άδα της Ένωσης για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Κούρο Σεγκούρα, που για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ένωση έπειτα από την αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ το 2021, θα έχει μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα στην Πολωνία. Αυτό γιατί ο Μφιόντου Καμπενγκέλε θα βρίσκεται εκτός δράσης.

Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και η Ένωση έχει και τους επτά ξένους ετοιμοπόλεμους, ο Ζοάν Πλάθα άφησε εκτός τον Καναδό σέντερ, με την εξάδα των ξένων να είναι η ίδια σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Καρδίτσα. Πιο συγκεκριμένα, οι ξένοι της ΑΕΚ Betsson θα είναι οι Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Κουζμίνσκας, ΜάνκΛεμορ και ΜακΡέι.

Θέση στην 12άδα θα πάρει ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, για την Ένωση, η οποία θα έχει την ίδια ακριβώς σύνθεση με το νικηφόρο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.