AEK: Μαυροειδής, Οριόλα και Λεμάρ καλούν τον κόσμο στο ματς - πρόκρισης! (vid)

Πιέρ Οριόλα

AEK: Μαυροειδής, Οριόλα και Λεμάρ καλούν τον κόσμο στο ματς - πρόκρισης! (vid)

Sportal newsroom 18:56 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 13.03.2023

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Γαλατασαράι για την 5η αγωνιστική του BCL και με νίκη «καθαρίζει» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΑΕΚ και Γαλατασαράι κοντράρονται την ερχόμενη Τετάρτη, 15/3 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και εφόσον η ελληνική ομάδα πάρει τη νίκη μαζί προκρίνεται και στην επόμενη φάση του BCL

Η ΑΕΚ στηρίζει έμπρακτα του σεισμόπληκτους της Τουρκίας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:56 - 13.03.2023

Η ΑΕΚ στηρίζει έμπρακτα του σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ επισημαίνει ότι θα διαθέσει 100.000 ευρώ για την αγορά κοντέινερ που θα στεγάσουν οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους στους φονικούς σεισμούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Η ΑΕΚ έχει κάνει φοβερά παιχνίδια στη φάση των «16» του BCL και έχει καταφέρει να βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξασφάλιση της πρόκρισής της στον επόμενο γύρο. 

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν πως και πως το παιχνίδι κόντρα στους Τούρκους προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση. 

Σε αυτή τους την προσπάθεια φυσικά χρειάζονται σύμμαχο και τον κόσμο τους. Η ΚΑΕ ΑΕΚ λοιπόν επιστράτευσε τους πρωταγωνιστές των παρκέ, δηλαδή τους παίκτες της προκειμένου αυτοί να κάνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας και να γεμίσουν το γήπεδο. 

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Πιέρ Οριόλα και ο Μπρίντον Λεμάρ ανέλαβαν τον ρόλο του... κράχτη και ζήτησαν από τους κιτρινόμαυρους φιλάθλους να βρεθούν μαζικά στα Άνω Λιόσια και όλοι μαζί να παλέψουν για την πρόκριση. 

«Την Τετάρτη παίζουμε την πρόκριση. Σας περιμένουμε όλους στο σπίτι μας», αναφέρουν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ στο βίντεο της ΚΑΕ. Δείτε το!