Αρμάνι Μιλάνο: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Σιλντς

Αρμάνι Μιλάνο: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Σιλντς

Νίκος Καλαμπάκας 16:35 - 13.03.2023

Ο φόργουορντ της ιταλικής ομάδας εγκατέλειψε τον αγώνα με την Μπρίντιζι αφού προσγειώθηκε σε πόδι αντιπάλου και γύρισε το πόδι του. Τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό και έτσι η ζωή στο Μιλάνο συνεχίζεται χωρίς... καρδιοχτύπια!

Ο Σαβόν Σιλντς καρδιοχτύπησε την ομάδα του στο χθεσινό παιχνίδι του Ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αρμάνι και την Μπρίντιζι.

Ο παίκτης του Μεσίνα προερχόταν από τραυματισμό κι έκανε την επανεμφάνισή του, όμως έπειτα από ένα σουτ που επιχείρησε πάτησε σε πόδι αντιπάλου και έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Παικτών της Euroleague για την υπόθεση του Παναθηναϊκού και του Άντριους
EUROLEAGUE

13:27 - 13.03.2023

Η ανακοίνωση της Ένωσης Παικτών της Euroleague για την υπόθεση του Παναθηναϊκού και του Άντριους

Η ELPA, η Ένωση Παικτών της Euroleague, ήθελε ένα πράγμα στην υπόθεση του Παναθηναϊκού με τον Άντριου Άντριους: «τα δύο μέρη να βρουν μια φιλική λύση, χωρίς μονομερείς ενέργειες» και τα κατάφερε.

Ο φόργουορντ της ιταλικής ομάδας έπεσε πάνω στο πόδι του Ριντ, γύρισε το δικό του πόδι και στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να βγει από τον αγώνα, αφού υπήρχε φόβος για χειρότερο τραυματισμό.

Οι συμπαίκτες του αμέσως τον μετέφεραν εκτός παρκέ και τον παρέλαβε το ιατρικό τιμ της ομάδας του Μιλάνο.

Στις εξετάσεις που έκανε σήμερα, Δευτέρα 13/3, ο Σιλντς ησύχασε. Και μαζί του και η ομάδα του αφού είναι ένας από τους πλέον αξιόπιστους παίκτες του Μεσίνα.

Οι εξετάσεις λοιπόν ήταν «καθαρές». Ο παίκτης ίσως να χάσει μόνο τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης, 16/3 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Η Αρμάνι φέτος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, γεγονός που της έχει στοιχίσει στην Euroleague. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν με μεγάλες περγαμηνές κι ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της διοργάνωσης, όμως οι πολλοί τραυματισμοί την αποσυντόνισαν και έτσι έχει βρεθεί να πελαγοδρομεί στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. 

Tags: