«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Κώστα Σλούκα»

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Κώστα Σλούκα»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:52 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 13.03.2023

Ισπανικά δημοσιεύματα τοποθετούν τον Κώστα Σλούκα στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά μετά την ανανέωση του Λορέντζο Μπράουν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την οικονομικά... μπλεγμένη υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο του Ερυθρού Αστέρα.

Η σεζόν βρίσκεται στο... πικ της και υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στο πρόγραμμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί την κορυφή της Euroleague, εκεί που αναμένεται μαζί με τον Ολυμπιακό να δώσουν μάχη μέχρι το τέλος, για το καλύτερο ρεκόρ της κανονικής διάρκειας. Η Βασίλισσα πάντως, ασχολείται και με τα επόμενα project. Αυτά που αφορούν στο μέλλον της ομάδας. 

Μέσα σε αυτά τα πλάνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα του encestando.es βρίσκεται το όνομα του Κώστα Σλούκα. Άρα η Ρεάλ ίσως συνεχίσει και το καλοκαίρι τις μονομαχίες τους με τους Πειραιώτες, αυτή τη φορά για την διεκδίκηση παίκτη. 

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή
EUROLEAGUE

09:56 - 13.03.2023

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού προσέγγισε τον Μάικ Τζέιμς στο twitter για να του πει πως μιας που «ο Λάσο θα είναι προπονητής, θα έρθεις κι εσύ στην ομάδα;». Ο Αμερικανός τον στενοχώρησε εις διπλούν!

O 33χρονος διεθνής γκαρντ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι φέρεται πως είναι στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των Μαδριλένων. Συγκεκριμένα, θεωρείται ότι από τη στιγμή που... χάθηκε ο Λορέντζο Μπράουν μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ οι υποθέσεις που απασχολούν είναι αυτή του Φακούντο Καμπάτσο και του Κώστα Σλούκα. Με τον Αργεντίνο πρώην παίκτη της ομάδας και νυν του Ερυθρού Αστέρα υπάρχουν κάποια... λογιστικά υπόλοιπα από παλαιότερη συνεργασίας τους που περιπλέκουν την κατάσταση και εκτινάσσουν το κόστος. 

Η περίπτωση του Σλούκα δεν είναι πιο απλή, αφού πιθανότατα ο Ελληνας γκαρντ σκοπεύει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά οικονομικά και διαπραγματευτικά είναι πιο ξεκάθαρη.