Στην Αθήνα με γεμάτο «οπλοστάσιο» η Μούρθια ενόψει ΑΕΚ

Σίτο Αλόνσο

Στην Αθήνα με γεμάτο «οπλοστάσιο» η Μούρθια ενόψει ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 10:15 - 05.02.2024

Η Μούρθια ταξίδεψε στην Ελλάδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (06/02, 19:30) με τον Σίτο Αλόνσο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Το τελευταίο διάστημα η Μούρθια βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και με την φόρμα που έχει μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στο BCL. Η ισπανική ομάδα μετράει ρεκόρ 2-0 στον όμιλο της φάσης των 16, ενώ έρχεται από την εμφατική νίκη με 96-76 κόντρα στην Μπιλμπάο, το Σάββατο.

Ο Σίτο Αλόνσο και οι παίκτες του δεν έχασαν καθόλου χρόνο και από την Κυριακή το βράδυ βρίσκονται στη χώρα μας. Η Μούρθια αναχώρησε με πτήση από την Βαρκελώνη για την Αθήνα ώστε την Δευτέρα να βρίσκεται πλήρως σε κλίμα αγώνα.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ άλλωστε είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες. Οι Ισπανοί θέλουν να κάνουν το 3Χ3 και μαζί ένα ξεκάθαρο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, την ώρα που η Ένωση θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης στα προημιτελικά.

Το ευχάριστο για τους Ισπανούς είναι πως δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Άπαντες οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Σίτο Αλόνσο, σε έναν αγώνα που ο Χάουαρντ Σαντ Ρος θα τεθεί αντιμέτωπος της Ένωσης, στην οποία αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο και κατάφερε να βρεθεί στην Euroleague, καθώς πήρε μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι Ισπανοί θα κάνουν την πρώτη προπόνησή τους επί ελληνικού εδάφους, μετρώντας αντίστροφα για το παιχνίδι της Τρίτης, στο κλειστό των Λιπσίων.