Το «You can call me Giannis» του Πλάθα και η αισιοδοξία του Αγγελόπουλου για τη νέα σεζόν

Πλάθα - Αγγελόπουλος

Το «You can call me Giannis» του Πλάθα και η αισιοδοξία του Αγγελόπουλου για τη νέα σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 19:04 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 27.06.2023

Ο Ζοάν Πλάθα παρουσιάστηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το όνομά του, την ώρα που ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έκρυβε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Το απόγευμα της Τρίτης (27/06) ο οργανισμός της ΑΕΚ καλωσόρισε τον Ζοάν Πλάθα, ο οποίος «συστήθηκε» στους ανθρώπους, αλλά και τον κόσμο της ομάδας κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε το στίγμα της νέας προσπάθειας, ενώ ταυτόχρονα έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν.

Ένα από τα πιο «καυτά» ερωτήματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν, επί της ουσίας, ένα... ξεκαθάρισμα. Αυτό γιατί ο Πλάθα ρωτήθηκε σχετικά με το όνομά του, το οποίο προφέρεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Η απάντηση που έδωσε «κέρδισε» τους πάντες. «Μπορείτε να με φωνάζετε Γιάννη», ηταν τα λόγια του, κάνοντας όλη την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια, σε μια από τις πιο «δυνατές» στιγμές της παρουσίασής του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην παρουσίαση του 60χρονου προπονητή βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του πήρε θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει όσα είπε ο Πλάθα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ζοάν Πλάθα @Intime
Τα είπαν με τον Πλάθα οι Χατζηδάκης και Καράμπελας στη Νέα Φιλαδέλφεια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:37 - 27.06.2023

Τα είπαν με τον Πλάθα οι Χατζηδάκης και Καράμπελας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ζοάν Πλάθα παρουσιάτηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τον Ισπανό κόουτς να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους παίκτες του, τους Μανώκη Χατζηδάκη και Ζώη Καράμπελα, που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αγγελόπουλος έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ καλή σχέση με τον Ίβηρα προπονητή με το καλημέρα, με την αισιοδοξία του να έιναι διάχυτη για τη νέα σεζόν, μιλώντας με το πέρας της διαδικασίας.

Στην ΑΕΚ άλλωστε έχουν ήδη κάνει προεργασία για τα μεταγραφικά ζητήματα, όσον αφορά τις θέσεις των ξένων, όπου στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και είναι εγνωσμένης αξίας στα ευρωπαϊκά παρκέ. Για το λόγο αυτό ο Αγγελόπουλος φέρεται διατεθειμένος να ανεβάσει το μπάτζετ, εφόσον το ζητήσει ο Πλάθα, θέλοντας να ικανοποιήσει όλα τα «θέλω» του, σε επίπεδο μεταγραφών.